Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ichkin написа:
    ... въпроса е да ме нахраните стабилно
    Ама ти гладен ли си? Ще ти сипем, бе момко! Пък тва за чалгата - не го казвай на всеослушание, може да те чуе някой...
    Мене бой не плаши ... мене като бият после ръце болят ... Да слушат да слушат ... пък като им се скарам, че слушат повръщащи хора в колата ... тогава вече трябва да бягам
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Какво слушате по време на път?

колеги, имаше такава тема във форум за мотористи, но си мисля, че ще е по-актуална при нас (с колите)Имате ли си любими песни по време на път? Аз лично, за из града си пускам някви неангажиращи песнички (обикновенно хип-хоп със здрав бас защото ги изтрайвам, за около 4ас даре4ам), но на дълго нещата са други... един пробен списък би изглеждал така...1 Whitesnake - няколко песни2 Bon jovi - няколко (обикновенно баладите)3 Bonnie Tyler - total eclips of the heart4 Ozzy & Lita Ford - Close My Eyes Forever5 Няколко песни на Джако6 Няколко на Roxette7 Доста на ScorpionsОбщо взето предпочитам тази тематика за дълъг път.Компромисно решение: постовете от новата тема бяха преместени в съществуващата.Модерирано -> цвят на оцветения текстМодераторски екип на fiat-bg.org
      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

То и ний си имаме такава тема, ама е нейде из небитието и изчерпана.

Коментар

оп сори.... трийте тогавап.с. но може и да възродим темата... приоритете се менят
          Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Е , защо да я трият ето малко и от мен :1 : Най - вече зависи от настроението Има дни когато нищо не искам да слушам.Сега по същество :1: House , Trance2: Rock , Metal3: Dance , R&BГоре доло това са не искам да се ангажирам с изпълнители и групи понеже са много ( но както може да се сетите са известни на всички ) Колега ти да не си моторист , драсни едно лично

Коментар

Слушам Водиме в някоя квартална кръчма...
              Mercedes E200 coupe

Коментар

.....И ’’Опъни смукача’’ Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

.......... Ти , Ти .. си яка тупалка , Ти , Ти .......... а сега по същество по темата , аз може да се каже че всичко слушам , рапчец ме кефи да си пускам в колата , а за дълго както колегата по горе е писал нещо рок , баладки разни , диско от 80-те , 90-те ... :D
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

БГ рап много , рок , чалга , и комерс голяма супа стана :D
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

... Не бива - остави ме! Ще ми излезе име! Ръцете ти действат... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Аз няма да казвам, че ще ми се смеете (Краси79бс да мълчи!!!)Иначе обичам да си пусна "L’Italiano" ‌и да пея с цяло гърло - като съм сам в колата

Коментар

Immortal написа:
                          Аз няма да казвам, че ще ми се смеете (Краси79бс да мълчи!!!)Иначе обичам да си пусна "L’Italiano" ‌и да пея с цяло гърло - като съм сам в колата
                          има нещо гнило я я сподели що оня ден не влязах в Дедрата да видя аз кви дискове имаш
                          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Immortal написа:
                            Що бре Диди музичката ти си е супер. Тук идва момента да спомена че има случаи в които ще и се накефя яко, но има и такива в които ще ме дразни(малко силно казано).
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ichkin написа:
                              И сега е момента в който взимате камъните и си пригответе ... ЧАЛГАААА ... сега очаквам АНАТЕМААААААА Не само де но и чалга слушам ... въпроса е да ме нахраните стабилно
                              За пореден път ти казвам .. Ти си моя човек Поздрав Ичкин за тебе ))http://www.youtube.com/watch?v=czN1U...?v=hSlSiResXbQ

Коментар

coolboby написа:
                                Ichkin написа:
                                И сега е момента в който взимате камъните и си пригответе ... ЧАЛГАААА ... сега очаквам АНАТЕМААААААА Не само де но и чалга слушам ... въпроса е да ме нахраните стабилно
                                За пореден път ти казвам .. Ти си моя човек Поздрав Ичкин за тебе ))http://www.youtube.com/watch?v=czN1U...?v=hSlSiResXbQ
                                Днес като по чудо слушах радио , но имаше защо Star FM направо бяха подбрали уникални парчета едно след друго мнооого много разбиващо П.П Евала Ichkin , coolboy

Коментар

Working...
                                X