Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък в момента съм на Guns N’ Roses ,Nirvana и Metallica със симфоничен оркестър...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

аз в последно време в колата си гледам концерта на Металика във Корея от 2006 , страхотно изпълнение връткам го някъде от около 2 седмици и не ми омръзва,другият концерт който много често въртя и ми пълни душата е на Айрън Мейдън - Рок ин Рио много силен концерт
      forza la FIAT
      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Даниел Спасов написа:
        kalinm написа:
        И в двете бутомн 1 на радиото е зи рок, бутон БГ радио ( заради жената ), бутон 3 ретро..., и ако не ми хареса радиото - heavy metal на цд-тата.
        Явно скоро не си слушал Ретро радио, защото на тази честота от близо година се излъчва Радио 1 Рок
        Хич и не знам какво слушам - чета каквото пише на дисплея
        FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
        FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Deep Purple , Rainbow , Metallica , Scorpions , Manowar и най-доброто от 60 , 70 , 80 години. Всичко това събрано на 5-6 мемоry card
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Радио N Joy
            Fiat Punto 1.7TD
            Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

български рап и метъл
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Predatorsi написа:
                Аз пък в момента съм на Guns N’ Roses ,Nirvana и Metallica със симфоничен оркестър...
                Баце прати ми малко линкове за тези групи със симфоничен оркестър моля те.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На флашка 8 гигабайта съм записал всякаква музика, като се почне от класическа,мине се през хитове от 60-те до 90-те,бг и сръбска музика,рок и се стига до най-добрите метал кавъри.И в зависимост от настроението пускам съответната музика.
                  Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

И сега е момента в който взимате камъните и си пригответе ... ЧАЛГАААА ... сега очаквам АНАТЕМААААААА Не само де но и чалга слушам ... въпроса е да ме нахраните стабилно
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Днес White Snake
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Откакто е дъждовно, Pantera влиза много яко.
                        brava 1.6_v16 elx

Коментар

Винаги е зареден Tiesto а в зависимост от настроението и нещо друго .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ichkin написа:
                            ... въпроса е да ме нахраните стабилно
                            Ама ти гладен ли си? Ще ти сипем, бе момко! Пък тва за чалгата - не го казвай на всеослушание, може да те чуе някой...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Срамота! Никой да не добави Satyricon - "Fuel for Hatred", Pain - "Shut your mouth", Joan Jett - "I love Rock N Roll"... Rotting Christ, Lamb Of God,Dimmu Borgir, Slayer,Soil,Pantera,..добре, че двамата с мъжа слушаме метал, че иначе щяхме да се избием за музиката в колата
                              животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Напоследък въртя албума Куатро на Ъпсурт
                                '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                                '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Working...
                                X