Аз пък в момента съм на Guns N’ Roses ,Nirvana и Metallica със симфоничен оркестър...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика звучи от ФИАТ?
Collapse
X
-
аз в последно време в колата си гледам концерта на Металика във Корея от 2006 , страхотно изпълнение връткам го някъде от около 2 седмици и не ми омръзва,другият концерт който много често въртя и ми пълни душата е на Айрън Мейдън - Рок ин Рио много силен концертforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Даниел Спасов написа:kalinm написа:И в двете бутомн 1 на радиото е зи рок, бутон БГ радио ( заради жената ), бутон 3 ретро..., и ако не ми хареса радиото - heavy metal на цд-тата.FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
-
Deep Purple , Rainbow , Metallica , Scorpions , Manowar и най-доброто от 60 , 70 , 80 години. Всичко това събрано на 5-6 мемоry cardФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Винаги е зареден Tiesto а в зависимост от настроението и нещо друго .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Срамота! Никой да не добави Satyricon - "Fuel for Hatred", Pain - "Shut your mouth", Joan Jett - "I love Rock N Roll"... Rotting Christ, Lamb Of God,Dimmu Borgir, Slayer,Soil,Pantera,..добре, че двамата с мъжа слушаме метал, че иначе щяхме да се избием за музиката в колатаживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар