Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоро си набавих цялата дискография на Оникс и ся само това бича :D
    N.Y. State of Mind

Коментар

Любими песни за колата?

Здравейте колеги, искам да направим една компилация от любими песни за слушане в Фиатките. Айде казвайте какво слушате в колиците. Колеги, преди да пускате теми, проверете дали няма вече пусната тема по същия въпрос.Слях двете теми.Модераторски екип на fiat-bg.org
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз стигам за 15 минути до работа и обикновено връткам тези песни:Mya - Do you only wanna danceNavigators - Come into my lifeZZ Top - Got me under pressure
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Motorcycle - As The Rush ComesLio - Is it Love(radio edit)Freeform Five -no more conversations
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Kid Rock - What’s My Name
            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

yorik написа:
              Kid Rock - What’s My Name
              И all summer long не е лоша. Иначе и малко "черно" няма да звучи лошо , ако караш бавно :D:D
              Grande Punto 1.3 75 hp
              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Сутрин в задръствания много често ми се случва да слушам на ауто рипийт Хиподил - Майките

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

C-block както и HOUSE,чалгиика понякога,Ретро и чат-пат рок балади и рок
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

fast_ghost написа:
                    Motorcycle - As The Rush ComesLio - Is it Love(radio edit)Freeform Five -no more conversations
                    As the rush comes аз ти я казах А втората песен не е на Lio ами Iio, чете се Ай-йо пак любима на IIo е песента "At the end", която е по-скоро първата песен на тоя проект.

Коментар

Аз съм си музикална свлач от метал до кючеци.
                      FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Чалга

Коментар

Eeee, тази песничка на Iio ми е любима Бях я забравил, но сега покрай вас си я припомних и ще я изкопая от някой диск... Много добре звучи в кола таз песен.Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=Aa-og...eature=related

Коментар

Tiesto-Love Come’s Again Общо взето слушам всичко ако съм препил предната вечер House ако съм наистина мноого весел Джена и Преслава на настроения го карам но главно Транс и черно си ми е при сърце
                            Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Аз напоследък съм на вълна - http://www.youtube.com/watch?v=_9Fg8bwGYxIИначе това ми е най на сърце :D
                              Прикачени файлове
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

On3Love написа:
                                Tiesto-Love Come’s Again Общо взето слушам всичко ако съм препил предната вечер House ако съм наистина мноого весел Джена и Преслава на настроения го карам но главно Транс и черно си ми е при сърце
                                Това парче на Tiesto е много яко!!! Бях го забравила..

Коментар

Working...
                                X