Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимание! По последни данни от Магаданския интитут, слушането на чалга в италианска кола влияе зле на двигателя и електрониката по колата! Z-Rock forever!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Kuku написа:
      Аз съм класик - Кондьо, Софка, Шишарката, Попа... Дайте малко хаус и насам
      Бате оня ден "се занимавах" с Радо Шишарката и ме покани (да събера приятели) да ходиме в кръчмата му. Каза, че щял да поздравява цяла вечер Емо "Милионера" и Киро "Баровеца" със "Шопската салата".. Иначе съм луд РЕТРО фен.. Haddaway - what is love Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

nikki_sixx написа:
        ...
        Това за чалгата беше шега, чалга слушам само на маса, че е най-подходящо за ракия и салата Мерси за разяснението, все пак

Коментар

ZRock,класическа музика,а на дълъг път-джаз във всичките му разновидности!
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

ВСИЧКООО
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Kuku написа:
              nikki_sixx написа:
              ...
              Това за чалгата беше шега, чалга слушам само на маса, че е най-подходящо за ракия и салата Мерси за разяснението, все пак
              Моля обаче аз сериозно го казах за разбирането. Можеш да чуеш един куп кретени , които за да си придадат важност казват , че слушат прогресив. Истината е , че това е сложна музика и не са толкова много тези които я разбират. Виж , това с готик изпълненията мога да го разбера , ама да ми кажат съвсем сигурни "аз слушам прогресив"... ъмммммммм - не го вярвам...а и да слушат , това не означава , че я разбират. Обаче айде стига , че разводних темата на колегата.Ако се отвори по-подходяща тема...там ще разискваме до безкрай
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

House Of Pain

Коментар

Някъде из архивите трябва да има подобна тема...Аз нали съм от село - слушам гръцко, турско, сръбско... Без майтап - последно въртях всички албуми на Василис Карас.Сега вече съм на R.E.M. ... Имам в колата почти всякаква музика и слушам според настроението... най си обичам стария класически метъл - Twisted Sisters, Accept, Helloween и т.н., но жената нещо не й харесват и си ги слушам като съм сам. За дълъг път в планината (скоро ходих до Смолян) имам един диск с класика... Вивалди много подхожда на завоите Асеновград-Смолян За жалост нямаме в нашто село Z-Rock Radio, освен по интернет, разбира се, но все още нямам постоянен интернет в колата...Обикновено слушам Дарик или Радио 1. Понякога и радио Фреш.Пък като си пусна L’Italiano на Toto Cutugno, пеем тримата - аз, Кутуньо и колата

Коментар

NaS, KRS ONE, Mobb Deep, Notorious B.I.G., C&N, малко No Limit и Wu Tang и други разбира се.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

попринцип радио но в тоя трафик ми се случва да ислушам и някои сет например на DJ Double D pres,Baltazar,CARL COX,Timo Maas,Marko beili,от тоя род но наи си е фубаво да се отиде на някое парти http://www.sensation-white.com/porta...mid=70&lang=en http://www.sensation-white.com/porta...mid=70&lang=en http://www.sensation-white.com/porta...mid=70&lang=en
                      Прикачени файлове

Коментар

Яка тема Аз слушам рок във всичките му разновидности, хаус, музиката на Buddha bar ми е слабост, от радиата - Z-Rock, Retro, Radio 1, BG радио. Всичко е в зависимост от настроението, дискове колкото щеш - и италианска, испанска, гръцка, БГ музика, класически стар метал. Може и да пропускам нещо, но то е все в тоя дух
                        Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

още един глас за RAMMSTEIN, NightWish, HOUSE, DANCE малко от по-комерсиалните рап изпълнители и много много малко чалга, и то предимно след много, много молби от страна на женската част от пасажерите когато има присаствие де иначе още по рядко
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

nikki_sixx написа:
                            Kuku написа:
                            nikki_sixx написа:
                            ...
                            Моля обаче аз сериозно го казах за разбирането. Можеш да чуеш един куп кретени , които за да си придадат важност казват , че слушат прогресив. Истината е , че това е сложна музика и не са толкова много тези които я разбират. Виж , това с готик изпълненията мога да го разбера , ама да ми кажат съвсем сигурни "аз слушам прогресив"... ъмммммммм - не го вярвам...а и да слушат , това не означава , че я разбират. Обаче айде стига , че разводних темата на колегата.Ако се отвори по-подходяща тема...там ще разискваме до безкрай
                            Абе какъв спор се разрази тука. Хубаво ще кажа и транса. И ако се чудите правилно ли определям стила, ми да - правилно е нали имам DJ до себе си на дясната седалка + това и все прясна стока.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

моля моля без спорове.просто за да слушаш един стил трябва до някъде да го разбираш нали така.пример-не мога да разбера оперното пеене като вид музика и не го слушам-това е!и не вярвам някой да напише нещо което не слуша каква е ползата?
                              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Хубу де Васко :P
                                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                                X