Поздрав за Живко...и за всички фенове на Италианските... коли естествено! http://www.youtube.com/watch?v=dTbMw...eature=related
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика звучи от ФИАТ?
Collapse
X
-
Re: ...
karloson написа:fidy написа:Абе колеги аз тоя химн не мога да го изтегля нещо.Може ли някой да го прати на fidy@mail.bg.Мерси предварителноBravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
Ако от моята количка чуете нещо по-различно от прогресив хаус чалга, то значи въпросното музикално желание е деяние на някоя мацка, от която искам нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Иначе достъп до сидито ми - НАЙН !!!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Поздрав за Живко...и за всички фенове на Италианските... коли естествено! http://www.youtube.com/watch?v=dTbMw...eature=related
Коментар
-
Двете топ песни са ми:Manowar - Wheels of Fire + Slayer - Angel of Death и 80те магаренца на малкото Браво почват да препускат в галоп... брррррзззззбзбзб диий, диий :D Иначе пълната Манйоварска дискография + тази на Virgin Steele са на лице + Контрол и Хиподил за скандализиране на по светофарите и някой друг Епизод-ец. Другите дискове ги изпозагубих, та само тези са останали + разбира се Тони Стораро... все пак крилата фраза олицетворявайки степените на величие - Велик, По-Велик, Най-Велик, Господ, Чък Норис - Тони Стораро не е случайна :D :D :D Въпреки всичко в града рядко се сещам да пускам дискове и главно слушам Зи Рок или Атлантик, по простата причина, че те единствени показват часа в момента, тъй като буджака в колата ми няма часовник
Коментар
-
самo Vocal Trance, House, Progressive, Dance, Technoбез никакво радио, просто защото вече всички са ги развалили с доста не тематични песни за самото радио а и има много реклами вече (вярно, че и те пари трябва да си изкарват.. ама мен това не ме грее :D ) аз искам моята си музика да слушам и нея е пуска само моя си диск и този който си е записал лек ден и поздрави Tiesto - Bright Morningstar
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар