Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предимно мелодичен хаус , денс и клубни парчета а като се иди в кръчмата вече се набляга на чалгата ама не най-селските парчета мм и ар енд би :D но по рядко
    Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP

Коментар

Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Ей..Не се разговаря така с една дама!

Коментар

EVITA написа:
          Абе какъв спор се разрази тука. Хубаво ще кажа и транса. И ако се чудите правилно ли определям стила, ми да - правилно е нали имам DJ до себе си на дясната седалка + това и все прясна стока.
          Какъв спор бе уважаема? Пича пита - аз му казвам. Дискотечен ди джей не съм бил-няма и да стана (не ме влече) , ама звукорежисьор в радио бях..даже в две.Това което се опитвам да кажа е , че не бива да се вярва на всеки който каже , че слуша опера. А за избора ти... ами твой си е - слушаш каквото те кефи. Не критикувам нито чалгарите , нито... като каквито и там да се определят. Бил съм (в старата кола) с гаджета , заради които съм пускал диксо...ама нали след това имаше сех..как да не им угодиш?!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

колеги айде да пишем по темата а

Коментар

Май никой не разбра, че се шегувам. А по темата хаус хаус хаус Абе я някой модератор да се намеси Кви са тия своеволия! Ааааа!
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Разнообразна музика. Предимно транс, летни хаус парчета. Рок също доста често.Когато сме в мн добро настроение и чалга се лее стабилно
                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

АМа стига с това разбиране бре хора. Слуша ама не разбира, разбира ама не слуша...Колко хора разбират Юго? Да ти кажа ли? Под 1% Но го четат. И ти сигурно си чел "Парижката Света Богородица" и си мислиш, че я разбираш. Да ама не Юго има интересни възгледи за архитектурата, огромни описания които си прескочил, или не са били поместени в книгата. И философски препратки които малцина ще разберат.Стига с тез глупости - разбираш музиката, не я разбираш. Мога много, ама много да споря на тази тема, но не му е тук мястото.Пък и колегата е казал "слушам", а не "разбирам".Аз сега ако ти кажа, че не разбираш чалгата?
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

EVITA ти ме утрепа.3 отговора прогресив транс и хаус

Коментар

Еми какво да направя сега! Каквото е такова Ся да лъжа ли или ... !?
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Поздрав за почитателите Dyce - World of Mystery
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

сакън недей/май темичката стана........

Коментар

http://radio.powernet.bg/Ей тук е истината. Жалко обаче, че е само по нета...
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ейййй, страхотна тема! Поздравления за автора й! Айде и аз да кажа какво слушам в колата!Само жици! Джо Сатриани, Ейсидиси, Джудас Прийст, Туистид Систър, Хелоуин, Кис, Синдерела, Бенгълс, Форинър, Дайър Стрейтс, Били Айдъл...Работата стана последния да затвори вратата

Коментар

Аз най-вече слушам ретро, понякога може да си пусна и хаус
                                http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Working...
                                X