Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разни прогресивни звуци! :DАз съм като колежката EVITA! Не очаквах да има фенове, честно! :D
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз пък съвсем сериозно поисках малко помощ с нещо в този стил

Коментар

Executer написа:
        Разни прогресивни звуци! :DАз съм като колежката EVITA! Не очаквах да има фенове, честно! :D
        И аз съм като EVITA Фаворитите са ми Yes, ELP, Jethro Tull, King Crimson и много други подобни. Също така слушам и "родоначалниците" на мелодичния и хард-рока: Led Zeppelin, Uriah Heep, Deep Purple, Nazareth...P.S. Току-що си дръпнах "Коледния" албум на Jethro Tull
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Kuku написа:
          Аз пък съвсем сериозно поисках малко помощ с нещо в този стил
          Прогресив е леко разтегливо понятие и доста хора си го тълкуват както им е удобно на тях.За родоначалници се смятат "КУИН" , а от там нататък има усъвършенстване и има катили като моите любимци "Дрийм Тиътър" (които свирят прогресив метъл , а и на концерта им в Сф бях , докато "КИУН" е рок) или първите засвирили прогресив метъл "Куинсрайк" , други представители са "Симфъни екс"...абе доста са , ама ти като слушаш чалга - тая музика едва ли ще я разбереш. Без да се обиждаш , ама е така. Прогресив-а най-общо казано , представлява няколко песни в една. Основната идея се мени няколко пъти... И не бъркай прогресива с кор или хард кор (това са онези дето се дерат пред микрофона , и дори феновете им не разбират за какво пеят , ама важното е джангър да става)
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз пък слушам Роксет,ДЖ БОБО,Ерик Клептън,Тони Бракстън,Марая Кери,Take That и това е общо взето.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Z Rock, Ретро радио.Хеви, алтернативна ( Алис ин чейнс, Пърл Джем )...А има ли тук фенове на Savatage?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Постоянно звучи тежък Хип Хоп от Купенцето...разбира се много силно....! Колкото и да е уплътнено се чува навън, което ми е малко дразнещо но няма как! И от време на време ако ме прескочи нещо, по малко чалга....но тя е доста тихо...така че да си я слушам само аз и да заприличам на некой тъмен брат
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Зи-рок съм го качил на пиедестал вече - благодарение на него чувам парчета който съм забравил от години и ми се пълни душата.Вчера пеех в офиса "the Crown and the Ring" - Manwar - далечни спомени от езиковата гимназия.Иначе в колата малкия ме тормози основно с Металика и други подобни, а като съм сам въртя неща от сорта на Evanescence, Deep Purple, Bryan Adams (вълшебен албум Unplugged), Joe Satriani и др.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    Много хубава темичка Най-често при мен звучат Ар И Ем, Ю Ту, ИнЕксЕс, Депеш...И радио послушвам, Ретро и Атлантик, вечер минавам на АлфаРадио...
                    Хайде да не се повтарям - и аз съм като колегата.Допълвам - италианска; радио Voice; а в последно време и Chambao - страхотен латино ритъм (мисля, че беше латино). Има ли колеги, които да ги слушат?

Коментар

Аз не пускам радиото за да не си го изхабя.Карам на отворени прозорци и слушам от другите коли.А по някой път и аз сaмият пея.
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Радио - Зрок, ако няма обхват евентуално - Радио 1......иначе в 80% дъни си-дито, като преобладават старите класически рокаджииски банди - Мейдън, Лепард, напоследък често звучи Роб-а...АС/ДС поне две песни ми пеят от палене на палене / тук искам да кажа, че ДиСи са една от групите, за които смятам че са писали музиката си за шофиране.../.....Синдерела, Саксън.......това е когато съм сам......Когато половинката е в колата, се слуша само и единствено Чилаут - будите бар-и, разните му кафета дел мари......от време на време Шаде, ШЕР.....единственият ни спор е за Челентано, щото аз тоз чичко нещо не го трая...........а ако мога с едно име да конкретизирам да не кажа постоянното присъствие в колата ми - РАМЩАЙН.....Мутер, Зоне......страааааааашшшшшни песни са....Да живее метъла от топ-върховете на 80-те и 90-те.....всичко друго от там до днес е комерсиален еднодневен изчанчен и лигав РОК ........../ извинявам се, ако обиждам някой... /

Коментар

Коментар

Може би трябва да си пуснем една темичка с въпросче - "Коя ви е най-любимата група за целият ви съзнателен живот".....в която да се отбелязва само и единствено една група.......ще се получат интересни резултати..... Пинк Флойд.....

Коментар

Аз си слушам черно ,Кондьо и Софка
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

George MichaelEros SNAPBudha Bar - или както там се пише!
                                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                                X