Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика звучи от ФИАТ?
Collapse
X
-
Какво слушате по време на път?
колеги, имаше такава тема във форум за мотористи, но си мисля, че ще е по-актуална при нас (с колите)Имате ли си любими песни по време на път? Аз лично, за из града си пускам някви неангажиращи песнички (обикновенно хип-хоп със здрав бас защото ги изтрайвам, за около 4ас даре4ам), но на дълго нещата са други... един пробен списък би изглеждал така...1 Whitesnake - няколко песни2 Bon jovi - няколко (обикновенно баладите)3 Bonnie Tyler - total eclips of the heart4 Ozzy & Lita Ford - Close My Eyes Forever5 Няколко песни на Джако6 Няколко на Roxette7 Доста на ScorpionsОбщо взето предпочитам тази тематика за дълъг път.Компромисно решение: постовете от новата тема бяха преместени в съществуващата.Модерирано -> цвят на оцветения текстМодераторски екип на fiat-bg.orgМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Е , защо да я трият ето малко и от мен :1 : Най - вече зависи от настроението Има дни когато нищо не искам да слушам.Сега по същество :1: House , Trance2: Rock , Metal3: Dance , R&BГоре доло това са не искам да се ангажирам с изпълнители и групи понеже са много ( но както може да се сетите са известни на всички ) Колега ти да не си моторист , драсни едно лично
Коментар
-
.......... Ти , Ти .. си яка тупалка , Ти , Ти .......... а сега по същество по темата , аз може да се каже че всичко слушам , рапчец ме кефи да си пускам в колата , а за дълго както колегата по горе е писал нещо рок , баладки разни , диско от 80-те , 90-те ... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Immortal написа:Аз няма да казвам, че ще ми се смеете (Краси79бс да мълчи!!!)Иначе обичам да си пусна "L’Italiano" и да пея с цяло гърло - като съм сам в колатаFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Immortal написа:Аз няма да казвам, че ще ми се смеете (Краси79бс да мълчи!!!)Иначе обичам да си пусна "L’Italiano" и да пея с цяло гърло - като съм сам в колатаManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ichkin написа:И сега е момента в който взимате камъните и си пригответе ... ЧАЛГАААА ... сега очаквам АНАТЕМААААААА Не само де но и чалга слушам ... въпроса е да ме нахраните стабилно
Коментар
-
coolboby написа:Ichkin написа:И сега е момента в който взимате камъните и си пригответе ... ЧАЛГАААА ... сега очаквам АНАТЕМААААААА Не само де но и чалга слушам ... въпроса е да ме нахраните стабилно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар