Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика звучи от ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Аз стигам за 15 минути до работа и обикновено връткам тези песни:Mya - Do you only wanna danceNavigators - Come into my lifeZZ Top - Got me under pressure
    Аре са само чалга слушаш ти, не се прави тука на ЕнтЕлЕгЕнтна :P :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Предимно по-агресивна музика - Maiden,Judaspriest,AC/DC,Nightwish,Sonata Arctica,Wite Snake.....повечето неща от рок и метал музиката
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Всичко което останало без чалга.
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

V.Vencislavov написа:
          Предимно по-агресивна музика - Maiden,Judaspriest,AC/DC,Nightwish,Sonata Arctica,Wite Snake.....повечето неща от рок и метал музиката
          Хаха,тези твоите и аз ще добавя Madball,Biohazard,Slipknot,Kamelot,Crematory,айде и малко класика METALLICA,Serultura,Pantera!!!
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Колега не пропускаш ли-Anathema,Krematory,Megadeth,Hypocrisy,Dimmu Borgir,Dhismember,S.O.A.D,Children of Boddom.......i te. Но музиката си е музика,всеки/всяка си има свои собственни музикални интереси.
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Колега не пропускаш ли-Anathema,Krematory,Megadeth,Hypocrisy,Dimmu Borgir,Dhismember,S.O.A.D,Children of Boddom.......i te.
              Ако почна да ги иброявам маллиии,много са! ПП:сори за
              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Няма значение от музиката, важното е...баса да клати прозорците..
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

При мен е само бассс, а когато возя половинка звучи и рок.
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

в моя ФИАТ звучи всякаква щото съм с радио само хахаххахахха
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Бари Уайт, Рики Еповери, многоооо рядко чалгичка

Коментар

Ретро музика от 70-те 80-те 90-те! Понякога пускам радио ENERGY или NJOY. Сутрин Energy защото има request през останалото време си слушам от флашката. Ако ме избие на простотия имам 2-3 чалгии и на някой светофар свалям прозорците и увеличавам музиката и се радвам на ритъма клатейки истерично глава или щтракайки с пръсти и подвиквайки "леко остро резко дай дай оп са жик так" (само като съм с компания де още не съм превъртял до там че да го правя сам) като светне зелено вдигам прозорците и си пускам нормална музика
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                        -------------------------------------
                        1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

/me (music) Now playing: 3189. Suave Smooth - Gangstas and Thugs
                          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Зависи от настроението. Когато съм превъзбуден слушам Андреа Бочели и се успокоявам на пътя, а и колата на италиянска реч реагира по- свойски. Иначе харесвам и динамична музика: Фрагма, Септембър, а наскоро си напълних флашката с ретро диско. Сътрин към работа често слушам радио Фреш.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Inessita написа:
                              Чалга
                              Анатема, анатема (имотикон за прекръстване) !

Коментар

///// написа:
                                Inessita написа:
                                Чалга
                                Анатема, анатема (имотикон за прекръстване) !
                                Какво му има на емотикончето я виж какви гюбеци мята Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Working...
                                X