SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика звучи от ФИАТ?
Collapse
X
-
V.Vencislavov написа:Предимно по-агресивна музика - Maiden,Judaspriest,AC/DC,Nightwish,Sonata Arctica,Wite Snake.....повечето неща от рок и метал музикатаFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Ретро музика от 70-те 80-те 90-те! Понякога пускам радио ENERGY или NJOY. Сутрин Energy защото има request през останалото време си слушам от флашката. Ако ме избие на простотия имам 2-3 чалгии и на някой светофар свалям прозорците и увеличавам музиката и се радвам на ритъма клатейки истерично глава или щтракайки с пръсти и подвиквайки "леко остро резко дай дай оп са жик так" (само като съм с компания де още не съм превъртял до там че да го правя сам) като светне зелено вдигам прозорците и си пускам нормална музикаFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Зависи от настроението. Когато съм превъзбуден слушам Андреа Бочели и се успокоявам на пътя, а и колата на италиянска реч реагира по- свойски. Иначе харесвам и динамична музика: Фрагма, Септембър, а наскоро си напълних флашката с ретро диско. Сътрин към работа често слушам радио Фреш.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар