DeLonghi са силни при прахосмуците например... От 10 години използвам вкъщи Saeco. С най-обикновено кафе Мока - ARO. Великолепна машина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на кафемашина
Collapse
X
-
по добре си купи някоя кафемашина автомат рециклирана около 250-300лв са ,кафето е по добро,мелачката го мели непосредствено преди правене,лесно се обслужва,наливаш вода ,кафе на зърна ,включваш я в токаи готово,после само от време на време махаш отработеното кафе.за дълъг период от време всяко кафе е еднакво с предходното.вече не бих си взел кафемашина с ръкохваткатипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Моята е "Saeco TALEA RING"Кафето е невероятно, има 2 пръста пяна.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
dan4o написа:по добре си купи някоя кафемашина автомат рециклирана около 250-300лв са ,кафето е по добро,мелачката го мели непосредствено преди правене,лесно се обслужва,наливаш вода ,кафе на зърна ,включваш я в токаи готово,после само от време на време махаш отработеното кафе.за дълъг период от време всяко кафе е еднакво с предходното.вече не бих си взел кафемашина с ръкохваткаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
За всичко което искаш (сила и дължина) си има програматор (поне моята).А удоволствието от прясно смляно кафе с 2 пръста каймак е неповторимо.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
PASSARELLA написа:DeLonghi са силни при прахосмуците например... .
Коментар
-
Извинявам се малко за офтопика, аз също имам Делонги като тва на линка ама няма крем дюза и жената сега като се е затръшкала къв каймак правела на колежката и същата ма с крем дюза. Имам спомен че едно време като гледах за машина в един магазин продавача ми показа една шаиба под цедката с съвсем малка дупчица в средата и ми вика - Е тва е крем дюза ако искаш за тая шаиба да дадеш още 20 лева даваи! От тогава досега на която и машина да погледна ръкохватката под цедката наистина има една шаиба ама на нея има и няква пластмаса нещо като клапанче демек не е оная проста шаиба която видях тогава и мислех сега сам да си направя ако някои има такова Делонги а и да не е Делонги с такава проста шаиба моля да ми я снима да я видя как изглежда за да си врътна една (крем дюза)Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: Избор на кафемашина
vsd написа:Здравейте,Искам да си направим с жената един коледен подарък с една хубава кафемашина и искам да чуя мнението ви за различните марки, които се продават. Кафемашината искам да е нещо подобноhttp://www.technomarket.bg/product_d...000401само че се чудя кой от всичките модели да избера. Подобни кафеварки има сигурно 30 модела, а всички имат почти едни и същи характеристики, но разликите в цените са доста големи. Молбата ми е някой който разбира повече от кафемашини, или някой който вече се е чудил каква да си вземе, да си каже мнението.Благодаря предварително :DA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Извинявам се малко за офтопика, аз също имам Делонги като тва на линка ама няма крем дюза и жената сега като се е затръшкала къв каймак правела на колежката и същата ма с крем дюза. Имам спомен че едно време като гледах за машина в един магазин продавача ми показа една шаиба под цедката с съвсем малка дупчица в средата и ми вика - Е тва е крем дюза ако искаш за тая шаиба да дадеш още 20 лева даваи! От тогава досега на която и машина да погледна ръкохватката под цедката наистина има една шаиба ама на нея има и няква пластмаса нещо като клапанче демек не е оная проста шаиба която видях тогава и мислех сега сам да си направя ако някои има такова Делонги а и да не е Делонги с такава проста шаиба моля да ми я снима да я видя как изглежда за да си врътна една (крем дюза)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
georgid написа:vsd написа:Здравейте,Искам да си направим с жената един коледен подарък с една хубава кафемашина и искам да чуя мнението ви за различните марки, които се продават. Кафемашината искам да е нещо подобноhttp://www.technomarket.bg/product_d...000401само че се чудя кой от всичките модели да избера. Подобни кафеварки има сигурно 30 модела, а всички имат почти едни и същи характеристики, но разликите в цените са доста големи. Молбата ми е някой който разбира повече от кафемашини, или някой който вече се е чудил каква да си вземе, да си каже мнението.Благодаря предварително :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
dudulia написа:Slavi_Lancia написа:Извинявам се малко за офтопика, аз също имам Делонги като тва на линка ама няма крем дюза и жената сега като се е затръшкала къв каймак правела на колежката и същата ма с крем дюза. Имам спомен че едно време като гледах за машина в един магазин продавача ми показа една шаиба под цедката с съвсем малка дупчица в средата и ми вика - Е тва е крем дюза ако искаш за тая шаиба да дадеш още 20 лева даваи! От тогава досега на която и машина да погледна ръкохватката под цедката наистина има една шаиба ама на нея има и няква пластмаса нещо като клапанче демек не е оная проста шаиба която видях тогава и мислех сега сам да си направя ако някои има такова Делонги а и да не е Делонги с такава проста шаиба моля да ми я снима да я видя как изглежда за да си врътна една (крем дюза)
Коментар
-
Извинявам се малко за офтопика, аз също имам Делонги като тва на линка ама няма крем дюза и жената сега като се е затръшкала къв каймак правела на колежката и същата ма с крем дюза.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
линка с делонги съм го дал случайно. Честно казано не ми се иска да взимам делонги. И аз не мога да ви кажа защо, ама ... нещо не ми се иска да е делонги. Гледах една кафемашина на Brasilia, но цената от 600лв. нещо не ми хареса Имаше и някаква друга за под 300лв, но на едно място пишат че е кафемелачка а на друго че е кафемашина Ще разгледам Saeco да видя как са цените. Някой може ли да обясни защо на всички кафемашини данните са почти еднакви, а кафето което правят е различно. Искренно мерси на всички за мненията и помощта Относно делонги, на много близки приятели едната се развали и си взеха друга делонги - и двете не правеха лошо кафе, но някак си не ме грабнаха
Коментар
-
vsd написа:Здравейте,Искам да си направим с жената един коледен подарък с една хубава кафемашина и искам да чуя мнението ви за различните марки, които се продават. Кафемашината искам да е нещо подобноhttp://www.technomarket.bg/product_d...000401само че се чудя кой от всичките модели да избера. Подобни кафеварки има сигурно 30 модела, а всички имат почти едни и същи характеристики, но разликите в цените са доста големи. Молбата ми е някой който разбира повече от кафемашини, или някой който вече се е чудил каква да си вземе, да си каже мнението.Благодаря предварително :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар