Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за ДУ на LG LH-D6230

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за ДУ на LG LH-D6230

Не мога да си намеря дистанционното управление за домашното кино.Тук в Казанлък в магазините и сервизите гледат като малоумни и не могат да вземат решение какво дистанционно ще стане за този модел.Моля за вашата помощ.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Виж тук:http://www.tpetrov.com/Категория "дистанционни", подкатегория "оригинални", "LG"
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Благодаря колега чух се с фирмата и утре може да скоча до Ст.Загора и без това ми е на 30 км.

Коментар

Да не си га забравил в Афганистан?!??!?
        Bravo 1.6 16v

Коментар

Не съм га забравил в Афганистан.На какъв език е това което ме питаш колега?-Да не си га забравил в Афганистан?!??!?

Коментар

Твоето такова ли е било? Това всъщност не е толкова важно. Трябва да търсиш този модел ДУ: 6710RCAL11B
            Прикачени файлове
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Мерси колега.След малко тръгвам за Ст.Загора ако някой ме види да свирка за кафе.

Коментар

Още веднъж благодаря на колегата Yavor.Преди час се прибрах от Ст.Загора с дистанционно вече.

Коментар

Tornado написа:
                  Още веднъж благодаря на колегата Yavor.Преди час се прибрах от Ст.Загора с дистанционно вече.
                  Моля, моля...Аз от тези съм си поръчвал няколко пъти - без грешка са.Даже сега мисля пак да събирам една поръчка.Въпреки че редовно ходя до Стара Загора, ама като съм там все бързам.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Tornado написа:
                    Не съм га забравил в Афганистан.На какъв език е това което ме питаш колега?-Да не си га забравил в Афганистан?!??!?
                    Ми много просто - А-то е до О-то и познай кое съм натиснал :D Моля за извинение p.s. По принцип идеята ми беше да се пошегувам, а ти май нещо се засегна!?
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                    X