Колеги, с какво се сблъсках.Тези нови коли вече с много умни термостатчета са ги наблъскали.Самото отваряне на термостата става електронно, а не до сега чисто механично.Върху самия термостат има соленоид, който го отваря при определените градуси.Ехх започва и това да става електронно, точно каквото ми харесва Трябва да има мнооооого електроника, за да мога да се ровя и да си блъскам главата повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много "умни" тези термостати бе...
Collapse
X
-
И като иде човек в неправилния сервиз - майсторите почват да гледат колата като индианци няколко пишещи машини... В общи линии като чуя майстор да ми казва, че Комън рейл двигателя е "аааа, помпа дюза, кофти двигател, знаеш ли колко е скъпо, има помпа на всеки цилиндър"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Много "умни" тези термостати бе...
BO написа:Колеги, с какво се сблъсках.Тези нови коли вече с много умни термостатчета са ги наблъскали.Самото отваряне на термостата става електронно, а не до сега чисто механично.Върху самия термостат има соленоид, който го отваря при определените градуси.Ехх започва и това да става електронно, точно каквото ми харесва Трябва да има мнооооого електроника, за да мога да се ровя и да си блъскам главата повечеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар