Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои, как е украсил за коледа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кои, как е украсил за коледа?

Понеже е първата коледа на бебока ми смятам да украся навсякъде или поне едната стая като по филмите с много гирлянди топки лампички и други. Днес се заемам с задачата и после ще пусна и снимки.

Ето моята елха Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    Прикачени файлове
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

за сега само това че много пари са коледните украшения.на живо е по красиво :P
      Прикачени файлове

Коментар

Коментар

ето част от украсата в къщи. Елха все още не сме окрасявали , защото момата каза , че това се правело на бъдни вечер... (има и следи от ремонт )
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз доколкото знам е прието да се украсява елхата на Игнажден. Само дето моята жена пусна ’оня поглед’ и вече сме с украсена елха.

Коментар

ls1 написа:
              Аз доколкото знам е прието да се украсява елхата на Игнажден. Само дето моята жена пусна ’оня поглед’ и вече сме с украсена елха.
              агхахахахаха , с жена на глава не мож се излезе - познат ми е този вид поглед
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                ls1 написа:
                агхахахахаха , с жена на глава не мож се излезе - познат ми е този вид поглед
                Аааа, не не, не от тоз дето имаш предвид...ей такъв като на картинката.
                Прикачени файлове

Коментар

deadairplane написа:
                  А новините за по бтв за негодните играчки дето се палят гледали? Иначе много хубаво ама да вземеш да махнеш електрическите глупости от леглото на бебето останалото някоя жена по ще ти каже кое е опасно и кое не. Невинни за тебе предмети са много опасни за деца.
                  кои неща от леглото да махна че немога да разбера

Коментар

Ето и мойта
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

а четвъртата снимка съм я сложил само, заради погледа на живо
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

никой друг ли не е украсявал :D
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

....нещо съм я изтървал тази тема. Ето го и нашето украсяване, малко е постничко, но сметнахме, че е достатъчно. Иначе искам да отбележа, че Коледа и Нова Година са ми любимите празници, на които освен това, се чувствам страхотно.......Та в този дух, весело посрещане на тези прекрасни празници. Да сте много спокойни, здрави и щастливи.....Успех и късмет на всички...

Коментар

deadairplane написа:
                            А новините за по бтв за негодните играчки дето се палят гледали? Иначе много хубаво ама да вземеш да махнеш електрическите глупости от леглото на бебето останалото някоя жена по ще ти каже кое е опасно и кое не. Невинни за тебе предмети са много опасни за деца.
                            Послушайте колегата и се въздържайте от тези ефтини лампички.Съпругата преди седмица замалко да пострада два пъти от такива боклуци.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

До преди час си играх
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X