Понеже е първата коледа на бебока ми смятам да украся навсякъде или поне едната стая като по филмите с много гирлянди топки лампички и други. Днес се заемам с задачата и после ще пусна и снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои, как е украсил за коледа?
Collapse
X
-
deadairplane
-
nikki_sixx написа:ls1 написа:Аз доколкото знам е прието да се украсява елхата на Игнажден. Само дето моята жена пусна ’оня поглед’ и вече сме с украсена елха.
Коментар
-
deadairplane написа:А новините за по бтв за негодните играчки дето се палят гледали? Иначе много хубаво ама да вземеш да махнеш електрическите глупости от леглото на бебето останалото някоя жена по ще ти каже кое е опасно и кое не. Невинни за тебе предмети са много опасни за деца.
Коментар
-
а четвъртата снимка съм я сложил само, заради погледа на живоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
никой друг ли не е украсявал :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
....нещо съм я изтървал тази тема. Ето го и нашето украсяване, малко е постничко, но сметнахме, че е достатъчно. Иначе искам да отбележа, че Коледа и Нова Година са ми любимите празници, на които освен това, се чувствам страхотно.......Та в този дух, весело посрещане на тези прекрасни празници. Да сте много спокойни, здрави и щастливи.....Успех и късмет на всички...
Коментар
-
deadairplane написа:А новините за по бтв за негодните играчки дето се палят гледали? Иначе много хубаво ама да вземеш да махнеш електрическите глупости от леглото на бебето останалото някоя жена по ще ти каже кое е опасно и кое не. Невинни за тебе предмети са много опасни за деца.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар