http://vbox7.com/play:ed62807eНякой познава ли го тоз лудак??? Много ме накефи как кара. Надявам се да не се пребие само с тая скорост някой път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лудия Жорко - клип.
Collapse
X
-
Това е Хасково - една групичка от богаташки синчета си правят кеф на цариградско шосе на разклона Хасково и Димитровград...Редовно си правят такива драгчета и шоута, че и залагания даже...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
idm написа:Не че не ми хареса клипа ма на един такъв Маторист от Русе каплата на Матора му виси на едно дърво по пътя Бяла Русе!!!! Не питаите що е там!Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
защо ли на всички подобни клипове нещо скоростите ми се струват доста надути. някакси не ми се вярва пичът да кара със 180 и толкова бавно да се раминава със насрещното движение. пък и на такъв тесен път е малко глупаво ако наистина е със 180. да не кажа МНОГО глупаво.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:защо ли на всички подобни клипове нещо скоростите ми се струват доста надути. някакси не ми се вярва пичът да кара със 180 и толкова бавно да се раминава със насрещното движение. пък и на такъв тесен път е малко глупаво ако наистина е със 180. да не кажа МНОГО глупаво.
Коментар
-
idm написа:Ewing написа:защо ли на всички подобни клипове нещо скоростите ми се струват доста надути. някакси не ми се вярва пичът да кара със 180 и толкова бавно да се раминава със насрещното движение. пък и на такъв тесен път е малко глупаво ако наистина е със 180. да не кажа МНОГО глупаво.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Скоростта наистина не е 180.При положение че кара по второкласен път, където ограничението е 90 км/ч и останалите участници го спазват условно -+ 20 км/ч той изпреварва от порядъка на 6-10 секунди. Който се е движил със 180 знае колко време отнема да направиш колата, която изпреварваш в точка.
Коментар
-
Stilo написа:Скоростта наистина не е 180.При положение че кара по второкласен път, където ограничението е 90 км/ч и останалите участници го спазват условно -+ 20 км/ч той изпреварва от порядъка на 6-10 секунди. Който се е движил със 180 знае колко време отнема да направиш колата, която изпреварваш в точка.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
коцев написа:Казано по нашему тоя няма да остарее.Сещате се защо.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар