Това е Хасково - една групичка от богаташки синчета си правят кеф на цариградско шосе на разклона Хасково и Димитровград...Редовно си правят такива драгчета и шоута, че и залагания даже...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Не че не ми хареса клипа ма на един такъв Маторист от Русе каплата на Матора му виси на едно дърво по пътя Бяла Русе!!!! Не питаите що е там!
Що ли се досещаме . Аве сичко е на късмет при тея хора. И когато късмета изневери............. резултата е подобен като тоя. Ама екстрийма е така. Луд умора нема!!!
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
защо ли на всички подобни клипове нещо скоростите ми се струват доста надути. някакси не ми се вярва пичът да кара със 180 и толкова бавно да се раминава със насрещното движение. пък и на такъв тесен път е малко глупаво ако наистина е със 180. да не кажа МНОГО глупаво.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
защо ли на всички подобни клипове нещо скоростите ми се струват доста надути. някакси не ми се вярва пичът да кара със 180 и толкова бавно да се раминава със насрещното движение. пък и на такъв тесен път е малко глупаво ако наистина е със 180. да не кажа МНОГО глупаво.
Пич без да обиждам ти на друго освен твойта колица качвал ли си се? При мотоциклетите съотношението кг/к.с. е почти 1/1 Тия резачки без проблем си праят на 1 стотачката, че и отгоре. Между другото не съм спец, обаче ми се струва без да го хваля, че тоя пич явно кара добре. Що ми се струва че си сменя предавката както си е на задна гума? Не че е невъможно но е доста трудничко това доколкото знам от мои другари моторджии.
Пич без да обиждам ти на друго освен твойта колица качвал ли си се? При мотоциклетите съотношението кг/к.с. е почти 1/1 Тия резачки без проблем си праят на 1 стотачката, че и отгоре. Между другото не съм спец, обаче ми се струва без да го хваля, че тоя пич явно кара добре. Що ми се струва че си сменя предавката както си е на задна гума? Не че е невъможно но е доста трудничко това доколкото знам от мои другари моторджии.
Определено момчето има опит, както казваш ти колега!Както теб и аз съм чувал от моторджии, че да караш на задна и превключваш на друга предавка си е трудничко, но не и невъзможно Който може си го може!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Скоростта наистина не е 180.При положение че кара по второкласен път, където ограничението е 90 км/ч и останалите участници го спазват условно -+ 20 км/ч той изпреварва от порядъка на 6-10 секунди. Който се е движил със 180 знае колко време отнема да направиш колата, която изпреварваш в точка.
Скоростта наистина не е 180.При положение че кара по второкласен път, където ограничението е 90 км/ч и останалите участници го спазват условно -+ 20 км/ч той изпреварва от порядъка на 6-10 секунди. Който се е движил със 180 знае колко време отнема да направиш колата, която изпреварваш в точка.
Еми второкласен път като тоя............. 120 с Мерцедеса. Па кой как ги спазва тия закони не знам. 180 и на мене ми се струва бая, примерно колата, ако е поизостанала, натиска педала и качва за малко до 180 и после спада до към 120-30 някъде. Но под 100 км/ч не е. Както и да го погледнем пича си кара доста време така на задна гума накрая се вижда, че при падането и докосването на предната гума с асфалта остава черта. При 60-90 км/ч ще е по къса черта, а тук тя е дълга.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Казано по нашему тоя няма да остарее.Сещате се защо.
Въпроса е дали му трябва Вчера слизам от "Железница" и някакъв тип с едно BMW ми напълни душата как ни изпревари 2 коли и един автобус.След това следваше завой и пича го взе с контролирано занасяне.Всъщност държеше BMW-под контрол през цялото време въпреки че вееше задницата здраво - форсираше яко.Ако не беше просто случайност - евала, на мен няма да ми стиска риска...
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар