За Alpine и аз съм съгласен ... не разбирам защо никой не споменава Blaupunkt ... Не струват ? Да ама не ... Имам Pioneer DEH-4800 и честно казано съм напълно разочарован ... когато го купувахме беше към 300 лв ... вярно, това е ниския клас, уж (май)... Но, като усиля съвсем малко повече, почва суууууууупер много да криви, усилвателя издъхва, просто ... нямам думи ... На скоро си взех за пунтото Blaupunkt Orlando MP46 ... Просто няма такова радио - струваше 420 лв ама как свири ... на пунтото колоните му и суб-а не издържат, всъщност те издържат повече, от колкото ушите - радиото свири, та се къса, няма спиране ... усилвателя му е мощен, не мога да го усиля до такава степен, че да почне да криви, защото или ще ми издъхнат колоните, или ушите :D За мен Blaupunkt също не е за изпускане, каквито и постове да напишете след мен
едит: Плюс това да не забравяме, че на фиатите по default аудио системата им си е Blaupunkt ... не знам дали на всички, но поне на всички, при които съм се вглеждал в това ... Така нито ще се налага промяна на буксите, нито нищо ... И ако някой каже "Блаупункт не струват" - поканен е в колата ми ... дали с оригиналното радио (с касетка) - блаупункт или с новото - пак блаупункт - няма значение за мен - те и двете свирят, та се късат ...

Коментар