Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Плеър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Alpine и аз съм съгласен ... не разбирам защо никой не споменава Blaupunkt ... Не струват ? Да ама не ... Имам Pioneer DEH-4800 и честно казано съм напълно разочарован ... когато го купувахме беше към 300 лв ... вярно, това е ниския клас, уж (май)... Но, като усиля съвсем малко повече, почва суууууууупер много да криви, усилвателя издъхва, просто ... нямам думи ... На скоро си взех за пунтото Blaupunkt Orlando MP46 ... Просто няма такова радио - струваше 420 лв ама как свири ... на пунтото колоните му и суб-а не издържат, всъщност те издържат повече, от колкото ушите - радиото свири, та се къса, няма спиране ... усилвателя му е мощен, не мога да го усиля до такава степен, че да почне да криви, защото или ще ми издъхнат колоните, или ушите :D За мен Blaupunkt също не е за изпускане, каквито и постове да напишете след мен едит: Плюс това да не забравяме, че на фиатите по default аудио системата им си е Blaupunkt ... не знам дали на всички, но поне на всички, при които съм се вглеждал в това ... Така нито ще се налага промяна на буксите, нито нищо ... И ако някой каже "Блаупункт не струват" - поканен е в колата ми ... дали с оригиналното радио (с касетка) - блаупункт или с новото - пак блаупункт - няма значение за мен - те и двете свирят, та се късат ...

Коментар

kiler_4o написа:
      За Alpine и аз съм съгласен ... не разбирам защо никой не споменава Blaupunkt ... Не струват ? Да ама не ... Имам Pioneer DEH-4800 и честно казано съм напълно разочарован ... когато го купувахме беше към 300 лв ... вярно, това е ниския клас, уж (май)... Но, като усиля съвсем малко повече, почва суууууууупер много да криви, усилвателя издъхва, просто ... нямам думи ... На скоро си взех за пунтото Blaupunkt Orlando MP46 ... Просто няма такова радио - струваше 420 лв ама как свири ... на пунтото колоните му и суб-а не издържат, всъщност те издържат повече, от колкото ушите - радиото свири, та се къса, няма спиране ... усилвателя му е мощен, не мога да го усиля до такава степен, че да почне да криви, защото или ще ми издъхнат колоните, или ушите :D За мен Blaupunkt също не е за изпускане, каквито и постове да напишете след мен едит: Плюс това да не забравяме, че на фиатите по default аудио системата им си е Blaupunkt ... не знам дали на всички, но поне на всички, при които съм се вглеждал в това ... Така нито ще се налага промяна на буксите, нито нищо ... И ако някой каже "Блаупункт не струват" - поканен е в колата ми ... дали с оригиналното радио (с касетка) - блаупункт или с новото - пак блаупункт - няма значение за мен - те и двете свирят, та се късат ...
      Брат това е ясно за 300кинта може да се намери сякъв готин плеър. Въпроса е нещо между 150 и 200лв. и то втора ръка да се намери. Пари за хубаво нямам. Засега пича дето го продава не се обажда и май няма да го взимам. Ще търся нещо по горубляне сигурно. Мерси все пак за инфото, което споделихте.
      Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
      Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Не сте ме разбрали правилно - мисълта ми беше, че не може една фирма, като Сони, която е един от пионерите в аудиовизуалната техника, (Pioneer не е по назад в това отношение) непрекъсната да бъде "избутвана" назад в класациите, стане ли дума за караудио. Както сигурно сте се досетили, аз съм голям фен на марката, най-вече заради телевизорите им, и ми става неприятно, когато се игнорират продуктите им. Колкото до кой, каква техника произвежда - спокс, ремонтирал съм почти всичко, което е стъпвало на нашия пазар, даже и Льове Повярвайте ми, има разлика отвътре, въпреки, че почти всичко е ChinaTech. От сервизната ми практика се породи и омразата към всичко немско, най-вече електрониката им. Сега да не "рипнете" - не казвам, че е калпава, само да не се налага да я ремонтираш.Ако някой се е засегнал, нищо лично, просто още един различен поглед върху темата. P.S. За феновете на Pioneer - по-стара фирма от моята любима с много нововъдения в областа на електрониката. Просто ме е яд, че много свалиха гарда.Защо ли на пазара са кът Toshiba, или пък Sanyo. Какво стана с high-end фирмата на Panasonic - Technics Изроди се темата, за което и аз имам вина. Колега, купи си, това което ти отговаря на джоба и ти пасва на слуха. Успех!
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Alex_kk написа:
          kiler_4o написа:
          Брат това е ясно за 300кинта може да се намери сякъв готин плеър. Въпроса е нещо между 150 и 200лв. и то втора ръка да се намери. Пари за хубаво нямам. Засега пича дето го продава не се обажда и май няма да го взимам. Ще търся нещо по горубляне сигурно. Мерси все пак за инфото, което споделихте.
          изобщо не се занимава с горубляне. бих те посъветвал в ТУНИНГ.бг форума има раздел за покупко продажби на АУДИО. там мисля, че по добри оферти ще намериш от колкото на горубляне.УСПЕХ
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
          X