Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Плеър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Плеър

Колеги един въпрос имам. Какво ви е мнението за този плеър?! http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=10746 Като функции като дизайн като всичко. Предлагат ми го втора ръка за 180лв., без гаранция без нищо. Всяко мнение е добре дошло. Благодаря предварително.
    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис...
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис...
      Явно не си чувал за Алпин, Кларион, че и горния клас на Пайнер
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        nikki_sixx написа:
        А ти май не си чувал за Накамичи, долния клас , ама няма такъв. Стига сте плюли по Сони. Моделите им по нищо не отстъпват на "прехвалените" Алпин-и, да не говорим, че Пайнер изнесоха всичко в Китай и от може би най-добрия производител на масови автосаунд системи се превърнаха в посредствена фирма, бълваща нискобюджетни боклуци. Не казвам, че при Сони нещата са по-различни. Всъщност някой да е чул Алпин или Пайнер да произвеждат нещо друго, например телевизори или камери, или поне да разработват собствени чипове? Същото се отнася и до иначе уважаваната от мен фирма Кларион. За парите си, Сони предлагат много добри модели, надеждни и с високо качество. Точно както и останалите, с разликата че дизайнът им е определено най-добър. Ако трябва да бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Ех Елит, елит...

Коментар

Stilo написа:
            Ех Елит, елит...
            агхахахахахах или PANASOANIC
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Rokambol написа:
              blagun написа:
              nikki_sixx написа:
              А ти май не си чувал за Накамичи, долния клас , ама няма такъв. Стига сте плюли по Сони. Моделите им по нищо не отстъпват на "прехвалените" Алпин-и, да не говорим, че Пайнер изнесоха всичко в Китай и от може би най-добрия производител на масови автосаунд системи се превърнаха в посредствена фирма, бълваща нискобюджетни боклуци. Не казвам, че при Сони нещата са по-различни. Всъщност някой да е чул Алпин или Пайнер да произвеждат нещо друго, например телевизори или камери, или поне да разработват собствени чипове? Същото се отнася и до иначе уважаваната от мен фирма Кларион. За парите си, Сони предлагат много добри модели, надеждни и с високо качество. Точно както и останалите, с разликата че дизайнът им е определено най-добър. Ако трябва да бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?
              аз съм чул - pioneer имат едно от качествените оборудвания за home entertainment
              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

За мен Филипс rulzz!!!Голям фен съм им.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Rokambol написа:
                  blagun написа:
                  nikki_sixx написа:
                  Колега,не съм много съгласен с теб по озношение на Сони и производството на ТВ.Това,че дадени фирми не произвеждат ТВ не значи,че не са добри.Аз например не съм чул да има ТВ BOSSE,ама с удоволствие бих си сложил такава аудиосистема вкъщи или в колата.Що се отнася до Сони ,то евтините им модели са абсолютни дъървета или поне аз не съм чул едно,което да ми хареса ,като звук!Говориа за комбинация Сони плеър + Сони колони,и двете Xplood или както се пише.Аз лично се доверявам на слуха си и естествено има модел и модел!Фирмата не е от толкова голямо значение според мен.Затова съвета ми към Alex_kk е да отиде в някой магазин с монтирани няколко различни модела плеъри и колони.Да ги настрои по едни и същи показатели (едно и също радио,баси до край,високи до край) и да ги прослуша на едни и същи колони с една и съща сила.След това изпробвай с други колони,после с трети и ще разбереш кой модел има най-добър звук.Аз лично така бих си избрал плеър,а не по картинка.Вярвам на ухото си,колкото и да не е професионално.За мен е важно това,което ще слушам да ми хаерсва на мен!
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Rokambol написа:
                    blagun написа:
                    nikki_sixx написа:
                    Всъщност някой да е чул Алпин или Пайнер да произвеждат нещо друго, например телевизори или камери, или поне да разработват собствени чипове? Същото се отнася и до иначе уважаваната от мен фирма Кларион.
                    Браво бе!Това, че не си виждал или чувал, не значи че не произвеждат НЕ са толкова разпространени, защото са скъпи Отиди до Технополис и ще се запознаеш отблизо с "гадните боклуци" на Пайнер!И не плюя Сони, защото имам тяхни продукти и съм много доволен!А мисля, че изказвания от рода на "истината"- Сони, всичко друго е боклук е смешно!
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

В крайна сметка никой не си каза мнението за JVC-то на което всъшност е посветена темата
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                        В крайна сметка никой не си каза мнението за JVC-то на което всъшност е посветена темата
                        Дааааа........за което питах напрактика.
                        да бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?
                        Имах дискмен и не струваше с една дума. Тъй че няма да говоря за прехваления Филипс.
                        Един приятел е с Панасоник и е доволен. Пак втора ръка. Работи без никакви проблеми.
                        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

За мен този JVC е стар модел и не знам защо , но идва скъпо за исканата сума. Погледни някой нов модел на Pioneer, Sony или Blaupunkt за горе-долу тези пари.

Коментар

Alex_kk написа:
                            westdogg написа:
                            Дааааа........за което питах напрактика.
                            да бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?
                            Имах дискмен и не струваше с една дума. Тъй че няма да говоря за прехваления Филипс.
                            Един приятел е с Панасоник и е доволен. Пак втора ръка. Работи без никакви проблеми.
                            Бате панасоника през повечето време прескача от колкото свири Относно сонито свири адски дървено,истината е в pioneer,alpine и clarion :D
                            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Така, и аз да се изкажа..Пайнер според мен е звукозаписна компания, а не фирма за производство на каквато и да било техника Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 А относно питането на колегата бих му отговорил, че JVC определено не става. Не го взимай.И последно.. Grisha го е казал точно преди мен - истината е в Pioneer, Alpine и Clarion
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X