Колеги един въпрос имам. Какво ви е мнението за този плеър?! http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=10746 Като функции като дизайн като всичко. Предлагат ми го втора ръка за 180лв., без гаранция без нищо. Всяко мнение е добре дошло. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Плеър
Collapse
X
-
nikki_sixx написа:Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:nikki_sixx написа:Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис..., ама няма такъв. Стига сте плюли по Сони.
Моделите им по нищо не отстъпват на "прехвалените" Алпин-и, да не говорим, че Пайнер изнесоха всичко в Китай и от може би най-добрия производител на масови автосаунд системи се превърнаха в посредствена фирма, бълваща нискобюджетни боклуци. Не казвам, че при Сони нещата са по-различни. Всъщност някой да е чул Алпин или Пайнер да произвеждат нещо друго, например телевизори или камери, или поне да разработват собствени чипове? Същото се отнася и до иначе уважаваната от мен фирма Кларион. За парите си, Сони предлагат много добри модели, надеждни и с високо качество. Точно както и останалите, с разликата че дизайнът им е определено най-добър. Ако трябва да бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?
Коментар
-
Rokambol написа:blagun написа:nikki_sixx написа:Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис..., ама няма такъв. Стига сте плюли по Сони.
Моделите им по нищо не отстъпват на "прехвалените" Алпин-и, да не говорим, че Пайнер изнесоха всичко в Китай и от може би най-добрия производител на масови автосаунд системи се превърнаха в посредствена фирма, бълваща нискобюджетни боклуци. Не казвам, че при Сони нещата са по-различни. Всъщност някой да е чул Алпин или Пайнер да произвеждат нещо друго, например телевизори или камери, или поне да разработват собствени чипове? Същото се отнася и до иначе уважаваната от мен фирма Кларион. За парите си, Сони предлагат много добри модели, надеждни и с високо качество. Точно както и останалите, с разликата че дизайнът им е определено най-добър. Ако трябва да бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Rokambol написа:blagun написа:nikki_sixx написа:Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис..., ама няма такъв. Стига сте плюли по Сони.
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Rokambol написа:blagun написа:nikki_sixx написа:Вече читав плейър втора ръка можеш да си намериш във всяка заложна къща дори за по 100 лв.За мен истината е в "сони" - всичко друго е компромис...НЕ са толкова разпространени, защото са скъпи
Отиди до Технополис и ще се запознаеш отблизо с "гадните боклуци" на Пайнер!И не плюя Сони, защото имам тяхни продукти и съм много доволен!А мисля, че изказвания от рода на "истината"- Сони, всичко друго е боклук е смешно!
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
westdogg написа:В крайна сметка никой не си каза мнението за JVC-то на което всъшност е посветена тематада бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?агхахахахахах или PANASOANICБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:westdogg написа:В крайна сметка никой не си каза мнението за JVC-то на което всъшност е посветена тематада бъдем честни, много добра техника се произвежда от Филипс, но колко от нас имат такова радио?агхахахахахах или PANASOANICОтносно сонито свири адски дървено,истината е в pioneer,alpine и clarion :D
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Така, и аз да се изкажа..Пайнер според мен е звукозаписна компания, а не фирма за производство на каквато и да било техника Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 А относно питането на колегата бих му отговорил, че JVC определено не става. Не го взимай.И последно.. Grisha го е казал точно преди мен - истината е в Pioneer, Alpine и ClarionBravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар