Пу мама му стара, утре ми е последния изпит за тази година. Пожелайте ми успех......довечера започваме да поливаме изпита, щото ми казаха че: Полят изпит-Взет изпит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде утре последен изпит за годината
Collapse
X
-
Айде утре последен изпит за годината
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
да ти се връща.......приготви си и оръжията, гледай да са заредени Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Roko написа:Пфууу, а на мен утре ми е първия за този семестър. Нещо обаче съм се притеснил като първокурсник. Айде успех колега с изпита и с поливането де!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Пфф, скоро идват моите изпити, които ще решат дали догодина ще пускам същата тема Скоро, скоро - май месец Но тогава ще се реши дали няма да стана софиянец или варналия ... До сега съм писал протоколи по "лаборатория-електроника" - най-накрая ги написах и се чувствам удовлетворен - пожелавам ти утре да напишеш всичко на изпита и да се почувстваш по същия начин ... Познавам те - изпита е твой И все пак - пожелавам ти късмет, успех и да нямаш главоболие от "ученето" тази вечер :D
Коментар
-
Късмет на всички моята 5та сесия започва на 14ти януари!А относно това, което е написал idm нямам думи! Много се смях!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Първо, мерси за моралната подкрепа. Второ.....заветната цел е превзета и на отличника му писаха 5....направо ме е срам, ама все пак за единия въпрос, някак си се осмелих и ползвах малко от пиротехниката , ама то пък бива ли да се помнят формули аааааа, то това са си по-скоро справочни матряли. Както и да е изпитната сесия приключи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар