Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде утре последен изпит за годината

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде утре последен изпит за годината

Пу мама му стара, утре ми е последния изпит за тази година. Пожелайте ми успех......довечера започваме да поливаме изпита, щото ми казаха че: Полят изпит-Взет изпит.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Пфууу, а на мен утре ми е първия за този семестър. Нещо обаче съм се притеснил като първокурсник. Айде успех колега с изпита и с поливането де!
    Space Star 1.9 DID

Коментар

да ти се връща.......приготви си и оръжията, гледай да са заредени Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
        да ти се връща.......приготви си и оръжията, гледай да са заредени Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
        Мерси, мерси. :D Приготвил съм ги аз, ама... да видим какво ще стане.
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Успех колега!

Коментар

За изпит не се пожелава успех а КЪСМЕТ!!! Нали знаеш как се теглят въпроси за изпит? Обяснявам за непросветените!!! - С едната ръка теглите въпроси а другата е в джоба на панталона!!!!!! Що в джоба ли ? За да е сигурно че по голям от тоз дет сте хванали един път няма да има друг

Коментар

ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Roko написа:
                Пфууу, а на мен утре ми е първия за този семестър. Нещо обаче съм се притеснил като първокурсник. Айде успех колега с изпита и с поливането де!
                Първо успех на изпита ,второ къде учиш(Град ако е София и блок ) че отскоро пред моя блок се мярка една Брава sx от вишневите
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                  Първо успех на изпита ,второ къде учиш(Град ако е София и блок ) че отскоро пред моя блок се мярка една Брава sx от вишневите
                  Мерси.В Шумен съм си. Уча в Шуменския университет.Тя мойта Брава я водят малко виолетова, но нищо де.
                  Space Star 1.9 DID

Коментар

Успех дано и утре вечер поливаш от щастие а не от мъка Аз съм 1-ви курс и изпитите ми почват от 9-Януари, но нямам притеснения никакви. Аз знам че нищо незнам, професорите не го знаят, но ще го разберат
                    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Пфф, скоро идват моите изпити, които ще решат дали догодина ще пускам същата тема Скоро, скоро - май месец Но тогава ще се реши дали няма да стана софиянец или варналия ... До сега съм писал протоколи по "лаборатория-електроника" - най-накрая ги написах и се чувствам удовлетворен - пожелавам ти утре да напишеш всичко на изпита и да се почувстваш по същия начин ... Познавам те - изпита е твой И все пак - пожелавам ти късмет, успех и да нямаш главоболие от "ученето" тази вечер :D

Коментар

Късмет на всички моята 5та сесия започва на 14ти януари!А относно това, което е написал idm нямам думи! Много се смях!!
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Първо, мерси за моралната подкрепа. Второ.....заветната цел е превзета и на отличника му писаха 5....направо ме е срам, ама все пак за единия въпрос, някак си се осмелих и ползвах малко от пиротехниката , ама то пък бива ли да се помнят формули аааааа, то това са си по-скоро справочни матряли. Както и да е изпитната сесия приключи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Айде па ша почерпиш...
                            Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                              Айде па ша почерпиш...
                              Ей колко си прав
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                              X