Пу мама му стара, утре ми е последния изпит за тази година. Пожелайте ми успех......довечера започваме да поливаме изпита, щото ми казаха че: Полят изпит-Взет изпит.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
За изпит не се пожелава успех а КЪСМЕТ!!! Нали знаеш как се теглят въпроси за изпит? Обяснявам за непросветените!!! - С едната ръка теглите въпроси а другата е в джоба на панталона!!!!!! Що в джоба ли ? За да е сигурно че по голям от тоз дет сте хванали един път няма да има друг
Успех дано и утре вечер поливаш от щастие а не от мъка Аз съм 1-ви курс и изпитите ми почват от 9-Януари, но нямам притеснения никакви. Аз знам че нищо незнам, професорите не го знаят, но ще го разберат
Пфф, скоро идват моите изпити, които ще решат дали догодина ще пускам същата тема Скоро, скоро - май месец Но тогава ще се реши дали няма да стана софиянец или варналия ... До сега съм писал протоколи по "лаборатория-електроника" - най-накрая ги написах и се чувствам удовлетворен - пожелавам ти утре да напишеш всичко на изпита и да се почувстваш по същия начин ... Познавам те - изпита е твой И все пак - пожелавам ти късмет, успех и да нямаш главоболие от "ученето" тази вечер :D
Първо, мерси за моралната подкрепа. Второ.....заветната цел е превзета и на отличника му писаха 5....направо ме е срам, ама все пак за единия въпрос, някак си се осмелих и ползвах малко от пиротехниката , ама то пък бива ли да се помнят формули аааааа, то това са си по-скоро справочни матряли. Както и да е изпитната сесия приключи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар