ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За възраженията в актовете - какви легенди сте чували?
Collapse
X
-
Multipla написа:ogi28b написа:колега не може да не си чувал за "летищата" на магистралата. това са двете отсечки преди и след пловдив ............Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Е малко се отклонихте от темата как да метнем полицая който ни е спрял да си изкара някой лев в повече...А то си е така...за последния месец 3 пъти ме спираха и 3те пъти отвлекоха 1-вия от ст град си тръгваме към 5 спират ме 1 пияна отзад едвам гледа от прозореца на полицая му светанаха очетата пил си и ти...аз си му казвам честно да в 12 1 малка водка и тва ходил съм ял съм танцувал съм...ма тоя пари да изкара ела са..нямаме дрегери чакаме колегите с др патрулка да те карат до районното там да духнеш и ДА ТИ вземем книжката.Аз чакай бе ти направо ми я взе осъдиме сичко..показва ми отсреща как някъв чакал патрулката на 2 бири ше му зимат книжката...актчета 2-3 за алкохол и пак ще ти земем книжката.Питах колко ще чакам сега ? смънка пак нещо отидох си до колата на топло и след малко ела... (вече 2мата в патрулката) единия беше спрял Е-класа от новите и го пусна и без и документи да му иска....Та отивам при другите и почва ти са до Костинброд ли ги караш ма ти си пиян как смееш,аз пак не съм бе! си чакам да видите...и тоя другия еее дай да направим компромис на момчето ще ходи да пийне хапне се Пък и ще почерпи (та метнах им 10 лв че 20 минути си ги искат тия пари..)Тва кфо е събота ст град пият хората и тия там чакали чакат...и аз не съм пиян ма пак отвлекоха 10лв2-рия случай наща караулка спират си ме сичко точно ми е и да ми каже рег номер егн имена че са ме проверили и кфо с талона на баща ми съм от неговата кола моя в него като сме си ги сменяли...той пич де...вика няма ти пиша са да те занимавам с глупости почерпи аре 10лв и там (докато седеше му ззз гсм-а говори и каза на колегата идва рапатрак на тая кола и провери гражданската дето е на рапатрака!!! 3-тия път си бях виновен обратен дето не трябва ама и мани и си говоря с 1 приятел гледам колите да мина и не съм ги видял спряха ме тоя си пише че ме проверява и си говорим ма са имаш ли предишни актове ма ти си отдалече се разкарваш няма да ти е веднага готов акт-а се разкарваш пак...питах там колко е акт-а точки ма като ми каза 10 точки аз с мойте 17 се замислих та почерпих и по живо по здраво...Хващали са ме без фарове (забравил ги бях) полицая пич каза избирай акт или фиш - естественно фиш А и 1 ми е мн чудно по тва ломско отсечката от обеля до надлез надежда минавам я за целия участък 3 патрулки седят и чакати си изкарват парите.Така се случи че за 1 час ми се наложи да мина 3 пъти от там на 2рия бяха 2 на 3тия си се бяха събрали 2те патрулки и си говореха.Сори за дългия пост ама Иначе за дребни прегрешения може да да се почерпи да не ти пишат.Ма алкохол и тия дето летят на червено акт-ове...ма не за тях тва са 2-3 часа спиране на хора с малките почерпки ,а тоя е голям удар е тва да се спре.....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Е малко се отклонихте от темата как да метнем полицая който ни е спрял да си изкара някой лев в повече...А то си е така...за последния месец 3 пъти ме спираха и 3те пъти отвлекоха 1-вия от ст град си тръгваме към 5 спират ме 1 пияна отзад едвам гледа от прозореца на полицая му светанаха очетата пил си и ти...аз си му казвам честно да в 12 1 малка водка и тва ходил съм ял съм танцувал съм...ма тоя пари да изкара ела са..нямаме дрегери чакаме колегите с др патрулка да те карат до районното там да духнеш и ДА ТИ вземем книжката.Аз чакай бе ти направо ми я взе осъдиме сичко..показва ми отсреща как някъв чакал патрулката на 2 бири ше му зимат книжката...актчета 2-3 за алкохол и пак ще ти земем книжката.Питах колко ще чакам сега ? смънка пак нещо отидох си до колата на топло и след малко ела... (вече 2мата в патрулката) единия беше спрял Е-класа от новите и го пусна и без и документи да му иска....Та отивам при другите и почва ти са до Костинброд ли ги караш ма ти си пиян как смееш,аз пак не съм бе! си чакам да видите...и тоя другия еее дай да направим компромис на момчето ще ходи да пийне хапне се Пък и ще почерпи (та метнах им 10 лв че 20 минути си ги искат тия пари..)Тва кфо е събота ст град пият хората и тия там чакали чакат...и аз не съм пиян ма пак отвлекоха 10лв2-рия случай наща караулка спират си ме сичко точно ми е и да ми каже рег номер егн имена че са ме проверили и кфо с талона на баща ми съм от неговата кола моя в него като сме си ги сменяли...той пич де...вика няма ти пиша са да те занимавам с глупости почерпи аре 10лв и там (докато седеше му ззз гсм-а говори и каза на колегата идва рапатрак на тая кола и провери гражданската дето е на рапатрака!!! 3-тия път си бях виновен обратен дето не трябва ама и мани и си говоря с 1 приятел гледам колите да мина и не съм ги видял спряха ме тоя си пише че ме проверява и си говорим ма са имаш ли предишни актове ма ти си отдалече се разкарваш няма да ти е веднага готов акт-а се разкарваш пак...питах там колко е акт-а точки ма като ми каза 10 точки аз с мойте 17 се замислих та почерпих и по живо по здраво...Хващали са ме без фарове (забравил ги бях) полицая пич каза избирай акт или фиш - естественно фиш А и 1 ми е мн чудно по тва ломско отсечката от обеля до надлез надежда минавам я за целия участък 3 патрулки седят и чакати си изкарват парите.Така се случи че за 1 час ми се наложи да мина 3 пъти от там на 2рия бяха 2 на 3тия си се бяха събрали 2те патрулки и си говореха.Сори за дългия пост ама Иначе за дребни прегрешения може да да се почерпи да не ти пишат.Ма алкохол и тия дето летят на червено акт-ове...ма не за тях тва са 2-3 часа спиране на хора с малките почерпки ,а тоя е голям удар е тва да се спре.....
Коментар
-
Някой май не е ходил на училищеее... Там в Костинброд учат ли ви на правопис и "Как да се изразяваме така, че да ни разберат всички какво искаме да кажем"?Нищо не разбрах от поста на nasty...А по темата: 7 години съм живял в Студентски Град, всяка вечер стоят полицаи срещу пощата, както и до УНСС, до НСА-то и на много други места. Мисля, че е нормално, защото много пияни студентчета се прибират вечер с колата на тати... Всичко друго приемам, но не и това да караш пил... Има си таксита за тази цел...
Коментар
-
batececo написа:Някой май не е ходил на училищеее... Там в Костинброд учат ли ви на правопис и "Как да се изразяваме така, че да ни разберат всички какво искаме да кажем"?Нищо не разбрах от поста на nasty...А по темата: 7 години съм живял в Студентски Град, всяка вечер стоят полицаи срещу пощата, както и до УНСС, до НСА-то и на много други места. Мисля, че е нормално, защото много пияни студентчета се прибират вечер с колата на тати... Всичко друго приемам, но не и това да караш пил... Има си таксита за тази цел...
Коментар
-
Multipla, точно на това исках да наблегна, което каза и колегата dudulia: в тези отсечки пътят не отговаря на критериите за автомагистрала, а именно че автомагистралата е път с по едно платно за движение във всяка посока, а не едно общо платно, двупосочно, както са отсечките, пък било то разделено на 6, 8 , 10 или повече ленти. Затова тези отсечки си минават в категорията обикновен автомобилен път. И съвсем естествено е там да има полицаи. Ако си спомняте преди време можеше да се завива от булевард Васил Левски, идвайки от СУ - наляво по улица гурко, за към Националния стадион. Един ден сложиха знак "направо и надясно", но който си е свикнал - свикнал си е.... за един ден катаджиите толкова много нарушители спипаха.... защо? защото си свикнал на една маневра, всеки ден я правиш, и вече не гледаш знаците, а в един момент е забранено..... Е, колега Multipla,Multipla написа:редно ли е там да има редовно полицаи?
Коментар
-
Kuku написа:Да не говорим, че са хванати от кол и въже, много от тях са неграмотни, станали са полицаи с връзки или са поставени на определено място, като пчеличкиUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Извинявам се че не съм учил за форума на писателите!!!и кфо са да не пиша в тоя форум повече ли ма бан и да не ви занимавам....като не ти изнася не чети ако искаш клипче да ти снимам другия път като ме спрат полицаи да ти стане ясно как си искат пари...Ето сега се прибирам от парти центъра на 4ти километър и после в 33 с такси съм бил...Като казвам че не съм пиян значи не съм...от 1 малка водка след 5 часа колко да ми покаже според вас ? На голяма и малка водка след хапване и 3 часа ми е показвало 0.10 акъл в главата имам пиян не карам.....за правописа ако не разчитате не се мъчете.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
@Kuku: Никак не си прав приятелю. А дори и да си прав - ако си знаеш правата и задълженията, когато си зад волана - не могат да те бутнат с танк дори, камо ли акт да ти пишат. Законът, който ти гарантира тези права се нарича "Закон за движение по пътищата", а задълженията ти са описани в "Правилник по прилагане на закона за движение по пътищата".@nasty: Никой не те банва, просто структурирането на изреченията ти е ужасно, но не ме учудва - предполагам ти е и труно да говориш толкова рано сутрин Сигурен съм, че като пишеш по-късно и не си сънен - си истински литерат.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
abarth77 написа:Kuku написа:Да не говорим, че са хванати от кол и въже, много от тях са неграмотни, станали са полицаи с връзки или са поставени на определено място, като пчеличкиN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар