Хайде колеги Вие сте - къде колко струва и какви "екстри" се предлагат със съответната застраховка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАСТРАХОВКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" ЗА 2008
Collapse
X
-
Тука има някакви цени ама колко са актуални не знам... Лошото е, че и на повечето сайтове на фирмите липсват цени.http://infoins.netinfo.bg/CalcMTPL/index.htmlFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
spark написа:Тука има някакви цени ама колко са актуални не знам... Лошото е, че и на повечето сайтове на фирмите липсват цени.http://infoins.netinfo.bg/CalcMTPL/index.htmlVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Гражданска отговорност
Колеги,днес си направих ГО за 2008 г. в Евроинс! Според мен това е перфектния избор за момента.Направих я в офисите на SDI и включва следното:130 лева с безплатен преглед и дадох още 40 лева за каско до 1000 лева ,без тези 40лева прегледа не важи.Аз се поблазних за каското защото с 40 лева на година ще бъда малко по-спокоен на пътя Та мисля ,че това е най-добрия избор засега за колегите които ще правят тепърваNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Гражданска отговорност
kantarev написа:Колеги,днес си направих ГО за 2008 г. в Евроинс! Според мен това е перфектния избор за момента.Направих я в офисите на SDI и включва следното:130 лева с безплатен преглед и дадох още 40 лева за каско до 1000 лева ,без тези 40лева прегледа не важи.Аз се поблазних за каското защото с 40 лева на година ще бъда малко по-спокоен на пътя Та мисля ,че това е най-добрия избор засега за колегите които ще правят тепърваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Tornado написа:Аз пък не мога да разбера защо точно декември си правите застраховките.Всички ли си купихте колите декември?Моята е Април.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Tornado написа:Аз пък не мога да разбера защо точно декември си правите застраховките.Всички ли си купихте колите декември?Моята е Април.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз пък платих с 30 лв по-малко от миналата година.Generali ми я направиха за 93 лв (всичко), като ми дадоха и някаква си клубна карта за намаление и на другите застраховки.Миналата година платих 120.Относно правенето през декември - до преди 2 години застраховките се правеха за календарна година. Затова и когато си купиш кола през април, застраховката беше от април до декември. От преди 2 години ги задължиха застраховките да са за минимум 1 година от момента на сключването, т.е. ако си я направиш през април, важи до другия април. Затова сега на повечето им изтичат в края на годината. Никаква психоза не е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар