Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАСТРАХОВКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" ЗА 2008

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЗАСТРАХОВКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" ЗА 2008

Хайде колеги Вие сте - къде колко струва и какви "екстри" се предлагат със съответната застраховка!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Тука има някакви цени ама колко са актуални не знам... Лошото е, че и на повечето сайтове на фирмите липсват цени.http://infoins.netinfo.bg/CalcMTPL/index.html
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Тука има някакви цени ама колко са актуални не знам... Лошото е, че и на повечето сайтове на фирмите липсват цени.http://infoins.netinfo.bg/CalcMTPL/index.html
      Именно поради липсата на цени и поради това, че видно от миналата година доста колеги са в този бизнес отвярям и тема близнак на тази от същото време на миналата година! Дори закъсняхме с пускането на темата...Надявам се да е полезна за много хора вкл. и за мен!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://www.sdi.bg/onlineInsurance/showQuestionnaire.do
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Мдаа, ще взема да мина през тея СДИ, офиса им е точно до магазина на хит-ко в Бургас
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Според последният слух е имало събиране на застрахователи на което се е решило дружно вдигане на цената още преди Нова Година.В момента никой от тях не бил доволен от цената.То пък ние като сме доволни Аз днес си направих де ... оказа се че ще платя 25-30 лева повече от миналата година

Коментар

Гражданска отговорност

Колеги,днес си направих ГО за 2008 г. в Евроинс! Според мен това е перфектния избор за момента.Направих я в офисите на SDI и включва следното:130 лева с безплатен преглед и дадох още 40 лева за каско до 1000 лева ,без тези 40лева прегледа не важи.Аз се поблазних за каското защото с 40 лева на година ще бъда малко по-спокоен на пътя Та мисля ,че това е най-добрия избор засега за колегите които ще правят тепърва
              Nissan Primera 1.6 16v P11
              ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Аз пък не мога да разбера защо точно декември си правите застраховките.Всички ли си купихте колите декември?Моята е Април.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Гражданска отговорност

kantarev написа:
                  Колеги,днес си направих ГО за 2008 г. в Евроинс! Според мен това е перфектния избор за момента.Направих я в офисите на SDI и включва следното:130 лева с безплатен преглед и дадох още 40 лева за каско до 1000 лева ,без тези 40лева прегледа не важи.Аз се поблазних за каското защото с 40 лева на година ще бъда малко по-спокоен на пътя Та мисля ,че това е най-добрия избор засега за колегите които ще правят тепърва
                  Колко даде общо????? 130 лева и даде още 40 ???? демек 170??
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Tornado написа:
                    Аз пък не мога да разбера защо точно декември си правите застраховките.Всички ли си купихте колите декември?Моята е Април.
                    Много просто - преди няколко години се правеха само през декември - и като почнеш да я правиш за една година - тя годината изтича все декември месец. А може би и .....................просто навик и всеобща психоза.
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

Просто моята е на разрочено плащане и изтича декември или по-точно утре :D Иначе да дадох 170лева ,но на расрочено и не се вдига цената
                      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Punto SX написа:
                        Tornado написа:
                        Много просто - преди няколко години се правеха само през декември - и като почнеш да я правиш за една година - тя годината изтича все декември месец. А може би и .....................просто навик и всеобща психоза.
                        Много правилно всеобща психоза нищо друго.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз пък платих с 30 лв по-малко от миналата година.Generali ми я направиха за 93 лв (всичко), като ми дадоха и някаква си клубна карта за намаление и на другите застраховки.Миналата година платих 120.Относно правенето през декември - до преди 2 години застраховките се правеха за календарна година. Затова и когато си купиш кола през април, застраховката беше от април до декември. От преди 2 години ги задължиха застраховките да са за минимум 1 година от момента на сключването, т.е. ако си я направиш през април, важи до другия април. Затова сега на повечето им изтичат в края на годината. Никаква психоза не е.

Коментар

А каде забавяш ГТП за около 30лв
                            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Аз моята кола я купих на 10 януари.Но миналата година заради очакваното поскъпване си я поднових от 1 януари и така си тръгна ...Сега ГО на 1 януари и Каско на 10-ти.

Коментар

Working...
                              X