коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ми вземат книжката за месец
Collapse
X
-
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
-
В тази тема (на стр.2) преди година заформихме един спор с колеги, и аз (както обикновено ) съм бил прав.Ето и доказателството: Съгласно последните промени в закона за ДвП, приети ДНЕС: "... снимките на нарушители, направени с видеокамери на КАТ, ще се използват за издаване на фиш за превишена скорост..." т.е. досега не е можело да се пише фиш за превишена скорост, заснета с камера... а пък акт изобщо не може да се пише на нарушение, установено САМО с камера (пише го в закона, няма пак да го цитирам)... Ето и цялата новина:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=346206#346206
Коментар
-
Tornado написа:В България видеоматериали могат ли да се използват за доказателство?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Чл.189. (7) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Изготвените с технически средства или системи, заснемащи или записващи датата, точния час на нарушението и регистрационния номер на моторното превозно средство, снимки, видеозаписи и разпечатки са веществени доказателствени средства в административнонаказателния процес.Според мен този член е АБСУРДЕН !!!! Не съм сигурен дали на ниво европейски съд би издържал... Даже си мисля, че е противоконституционен.Но за това сме говорили в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17339
Коментар
-
Re: Ще ми вземат книжката за месец
doofiat написа:На 31.08. в 17:29 по Ботевградско шосе съм се движил с 81 км/ч при ограничение 50 км/ч. Викам им добре виновен съм въпреки, че в месеца поне веднъж от 3 години минавам от там и винаги съм с 80 км/ч и досега, а и след 31.08. не съм сниман е как става това??????????
Коментар
-
Нали имаше нещо за тези които нямат нарушения от много време, първото нарушение не им е толкова голяма глобата. Златен талон или нещо такова. Мен не ме грее щото имам нарушения и не съм се интересувал, но колегата може да провери как стоят нещата, щом от 20 год. няма актове за нарушения.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Нали имаше нещо за тези които нямат нарушения от много време, първото нарушение не им е толкова голяма глобата. Златен талон или нещо такова. Мен не ме грее щото имам нарушения и не съм се интересувал, но колегата може да провери как стоят нещата, щом от 20 год. няма актове за нарушения.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
////Punto//// написа:Не лъжи човека да се нерви. Не отпада. Не ти взимат точки. Плащаш си само глобата. Вече не знам как се процедира като има лишаване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар