Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще ми вземат книжката за месец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен изродите не се движат само с мерцедеси и беемвета. / аз също имам мерцедес / Изродите ги има и в най-обикновенна бричка.Верно, че е много гадно да гледаш как такива мутри да ги наречем карат кесим и катаджиите не ги спират. Но по моите сметки това са да кажем 10% от всички водачи. Тогава защо пак по мои наблюдения 80% от водачите не спазват правилата ???Ето това не мога да го разбера. Пътувам примерно за София скороста е 80-90 км/говоря не за магистралата / и как болшинството водачи задминават много рисковано. изпреварват по няколко коли едновременно и създават рискови ситуации. Айде, ако един двама спадат към мутрите то тогава останалите защо им подражават???Просто, както си създаде човек навик така и кара. Ето аз съм свикнал, че 80 км е разрешената скорост и все толкова пиша че е. Сега вече ще се съобразявам но навика си е навик. :D Да, Добри е сигурно златно момче и нека така да е, но от мен съвет плати си там каквото трябва и си имай вече едно на ум. Те и шефовете на софийските общински фирми са крадили та се наакали, но ето че почват един по един да се явяват да дават показания. Дали ще ги осъдят е друг въпрос, но не е малко и това да трепериш сега какво ще стане . Така е и с движението по пътищата. Спазвайте си знаците и ограниченията и спете спокойно.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Авео написа:
      ....може би скоро и аз ще пускам подобна тема, щото кат гледам що административни акта имам, остава да мина през цариград със 100 и после ше си пием ракииката с Добри до подпрените тротонетки.....
      Ракийката ми е много хубава и с кеф ще те почерпя :D , но не по такъв повод. Предпочитам да си имаш книжка.

Коментар

Явор съм го возил и знае аз как карам Та за него не знам, ама аз ако мина оттам, или както напоследък и в Ямбол се появиха цивилни коли с камери, скоро може да остана и аз без китаб.Та кво викаш за ракийката?

Коментар

коцев написа:
          Спазвайте си знаците и ограниченията и спете спокойно .
          Аз си карам и си спя спокойно, но знаци не на всякъде има. Не можах да разбера обаче едно, защо на караулката ограниченито е 60 км/ч (има си знаци) и постоянно щъкат полицаи по платното, а преди и след караулката е 50 км/ч (и си няма знаци) и няма живо пиле в радиус от 500 м. Обяснете ми този парадокс.

Коментар

То на вас у София кое ли ви е наред та и знаците ви
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Авео написа:
              ....може би скоро и аз ще пускам подобна тема, щото кат гледам що административни акта имам, остава да мина през цариград със 100 и после ше си пием ракииката с Добри до подпрените тротонетки.....
              Вземете и мен в отбора на тротинеткитееее
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Коментар

Като ги гледам как карат и тук в Казанлък малеееееее ужас жал ми е за Мареата ама януари ще си докарам ладата от Търново и тогава ще ги питам дали ще ми отнемат предимството.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Като ги гледам как карат и тук в Казанлък малеееееее ужас жал ми е за Мареата ама януари ще си докарам ладата от Търново и тогава ще ги питам дали ще ми отнемат предимството.
                    Аз много искам да се науча да не се нервя като ми отнемат предимството. Всеки път като се кача в колата си викам няма, НЯМА, ще давам път дори. Но стане ли работата, нещо в мен се пречупва и откачам. Глупаво е, опасно е но... Все ми се иска тогава да съм с ръждясъла Фронтера, а не със "станиолчето" - визирам дебелината на ламарините.
                    Fiat Punto 1.7TD

Коментар

doofiat написа:
                      Аз си карам и си спя спокойно, но знаци не на всякъде има. Не можах да разбера обаче едно, защо на караулката ограниченито е 60 км/ч (има си знаци) и постоянно щъкат полицаи по платното, а преди и след караулката е 50 км/ч (и си няма знаци) и няма живо пиле в радиус от 500 м. Обяснете ми този парадокс.
                      ...защото с тази скорост се правят по-качествени снимки!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

коцев написа:
                        ...А най радостно ще ми е ако само поне един от тия дето четат това дето го пиша си каже :прав е бай Иван и ще спазвам така правилника както и той го спазва пък нека видим после кой ще е на кяр. :D :D :D
                        Не само, че съм напълно съгласен с теб, но и се старая да шофирам по начин, който ми позволява да виждам какво става и след завоя. Ти ще ме разбереш какво имам в предвид.
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V
                        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

deadairplane написа:
                          Що се драчите ве? Тъй като гледам сички сме в един отбор. Вярно че Коцев малко краен ама също говори право....
                          Да, и докато се води този безмислен диалог идиотите си идиостват...ЕТО ПАК : http://dnes.dir.bg/2007/12/18/news24...1571570548Та да те попитам пак... краен ли е г-н Коцев?! Или трябват наистина крайни мерки за ПОЛУИДИОТИТЕ, които мислят, че правилата и ограниченията са полуправила и полуограничения?
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                            deadairplane написа:
                            Що се драчите ве? Тъй като гледам сички сме в един отбор. Вярно че Коцев малко краен ама също говори право....
                            Да, и докато се води този безмислен диалог идиотите си идиостват...ЕТО ПАК : http://dnes.dir.bg/2007/12/18/news24...1571570548Та да те попитам пак... краен ли е г-н Коцев?! Или трябват наистина крайни мерки за ПОЛУИДИОТИТЕ, които мислят, че правилата и ограниченията са полуправила и полуограничения?
                            Не е истина... тоя идиот е за разстрел... да возиш 50 човека и да караш като голфаджия...
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Коментар

хората са различни, автомобилите са различни, пътните условия различни, но правилата са еднакви и са направени достат рестриктивни (особено в БГ) за да озаптяват безотговорните индивиди сред нас, така че морализирането на тема 100% спазване на правилата ми се струва пресилена.
                                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
                                X