Според мен изродите не се движат само с мерцедеси и беемвета. / аз също имам мерцедес / Изродите ги има и в най-обикновенна бричка.Верно, че е много гадно да гледаш как такива мутри да ги наречем карат кесим и катаджиите не ги спират. Но по моите сметки това са да кажем 10% от всички водачи. Тогава защо пак по мои наблюдения 80% от водачите не спазват правилата ???Ето това не мога да го разбера. Пътувам примерно за София скороста е 80-90 км/говоря не за магистралата / и как болшинството водачи задминават много рисковано. изпреварват по няколко коли едновременно и създават рискови ситуации. Айде, ако един двама спадат към мутрите то тогава останалите защо им подражават???Просто, както си създаде човек навик така и кара. Ето аз съм свикнал, че 80 км е разрешената скорост и все толкова пиша че е. Сега вече ще се съобразявам но навика си е навик. :D Да, Добри е сигурно златно момче и нека така да е, но от мен съвет плати си там каквото трябва и си имай вече едно на ум. Те и шефовете на софийските общински фирми са крадили та се наакали, но ето че почват един по един да се явяват да дават показания. Дали ще ги осъдят е друг въпрос, но не е малко и това да трепериш сега какво ще стане . Така е и с движението по пътищата. Спазвайте си знаците и ограниченията и спете спокойно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ми вземат книжката за месец
Collapse
X
-
Авео написа:....може би скоро и аз ще пускам подобна тема, щото кат гледам що административни акта имам, остава да мина през цариград със 100 и после ше си пием ракииката с Добри до подпрените тротонетки.....
Коментар
-
коцев написа:Спазвайте си знаците и ограниченията и спете спокойно .
Коментар
-
deadairplane
-
Tornado написа:Като ги гледам как карат и тук в Казанлък малеееееее ужас жал ми е за Мареата ама януари ще си докарам ладата от Търново и тогава ще ги питам дали ще ми отнемат предимството.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
doofiat написа:Аз си карам и си спя спокойно, но знаци не на всякъде има. Не можах да разбера обаче едно, защо на караулката ограниченито е 60 км/ч (има си знаци) и постоянно щъкат полицаи по платното, а преди и след караулката е 50 км/ч (и си няма знаци) и няма живо пиле в радиус от 500 м. Обяснете ми този парадокс.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
коцев написа:...А най радостно ще ми е ако само поне един от тия дето четат това дето го пиша си каже :прав е бай Иван и ще спазвам така правилника както и той го спазва пък нека видим после кой ще е на кяр. :D :D :D
Коментар
-
deadairplane написа:Що се драчите ве? Тъй като гледам сички сме в един отбор. Вярно че Коцев малко краен ама също говори право....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:deadairplane написа:Що се драчите ве? Тъй като гледам сички сме в един отбор. Вярно че Коцев малко краен ама също говори право....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
deadairplane
-
хората са различни, автомобилите са различни, пътните условия различни, но правилата са еднакви и са направени достат рестриктивни (особено в БГ) за да озаптяват безотговорните индивиди сред нас, така че морализирането на тема 100% спазване на правилата ми се струва пресилена."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар