Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще ми вземат книжката за месец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абсолютно си прав Sashe. И аз мисля така. Ограничение от 50 на ботевградско на места е абсурдно. Още повече, че като влизате в София по магистралата никъде няма табелки че започва град София, което значи че ограничението е 90. Само на караулката има знаци 60 но те важат до следващото кръстовище. Нямам нищо против да спазвам ограничения щом някой е решил че е 50 добре, но да го направят ясно, а не да се чудиш на околовръстното 90 ли е 60 ли е или 50. Бул. България е 70, от какъв зор тогава ботевградско е 50?
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Коментар

Lane Staley написа:
        Реален случай от Гърция. Остров Родос. Балдъзата кара шофьорски курс. Шофьорът в колата зад нея се прави на пич, кара много близо и и бибитка. Инструкторът се обажда в полицията, съобщава номера на колата, описва ситуацията. СЛед малко пича го спират. Дали е глобен, легендата мълчи, но е важно отношението.А какво е нашето към другите участници в движението?
        Ще ми бибитка, ама друг път- спирам колата и му набивам 5-6 пестници и да ходи да си ... ..... ма.чина.
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Ами то може да се наслагат на всеки по голям булевард по една камера и знак 40 и който минава с повече акт и няма да има задръстване.Ще се движат само каруци.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колеги,да не отварям друга тема,ама мога ли да си ползвам антирадарчето :D и има ли санкция за употребата му?
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Пък ползвай си го Кой ти пречи

Коментар

Айде да похваля пак гърците Там всяко кръстовище има знак преди него (най-често 50), говорим за извън населени места, например разклон от главният път. През ноща тези кръстовища са осветени нищо, че са насред междуградски път. Кое е по-важното - след кръстовището задължително има знак, който отменя ограничението и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ знак, който указва с каква максимална скорост можете да се движите от тук нататък.Друго интересно, е че например светофарите в Драма преминават от червена светлина направо на зелена - така няма минаване на "оранжево" като тук. Жълтото свети когато зеленият сигнал ще се смени с червен, за да те предупреди да спреш, а не да настъпиш да "хванеш" светофара, ама за оная му работа с извинение като тук. Улиците са еднопосочни и така в едната лента се паркира, а по другата се движиш. Коли по тротоарите НЯМА. Никой не бипка и други жестове с пръсти и ръце.Живи и здрави да сме Българите, дано ги стигнем поне Гърците.
                Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Съдебната система е бавна , да. И докато разтакават обжалването и после съдилища..то и лятото ще дойде , а той ще е още без книжка.На мен ми стана интересно , че вече има и в полицейските коли камери...а аз се чудх за какво щъкат тея из града по цял ден и нощ...
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

dudulia написа:
                    Колеги,да не отварям друга тема,ама мога ли да си ползвам антирадарчето :D и има ли санкция за употребата му?
                    ...и после като ти покажат видеото какво ще обясняваш? Че си се набутал с некво Китайско менте? И ще обвиниш него , че не ти е писнало когато те снимат? Аз ще гледам да си мия зъбите по редовно вече..., че с тая моя суетност...ще съдя полицията за дето не са ме издокарали по-убаф да изглеждам

Коментар

vsd написа:
                      Ограничение от 50 на ботевградско на места е абсурдно. Още повече, че като влизате в София по магистралата никъде няма табелки че започва град София....Бул. България е 70, от какъв зор тогава ботевградско е 50?
                      От няколко седмици има табелки за край на София и начало на София между караулката и околовръстното. Там никой не кара с 50 естествено, наистина е тъпо, можеше поне един знак 70 да сложат като са слагали табелките за София, ама....Иначе навремето говореха че двата булеварда България и Ботевградксо ще ги направят на 70. Единия го направиха, но другия - не - нямам идея защо така и не го направиха - само предполагам че е може би заради тъпата пешеходна пътека при спирката на рейсовете (близко до караулката), защото няма подлез под булеварда
                      dudulia написа:
                      Има разлика межди радар-детектор и антирадар . Едното само засича сигнала на куките и само те предупреждава - това не е забранено за ползване. Забранено е другото което реално смущава самия сигнал на куките. Но куките са правят на интересни и в общия случай се правят че не знаят че едното е забранено, а другото разрешено и ако имаш само радар-детектор нарочно се заяждат и затова доста хора го крият в колата
                      ilko-gd написа:
                      Айде да похваля пак гърците...Друго интересно, е че например светофарите в Драма преминават от червена светлина направо на зелена - така няма минаване на "оранжево" като тук. Жълтото свети когато зеленият сигнал ще се смени с червен, за да те предупреди да спреш, а не да настъпиш да "хванеш" светофара
                      не само в Гърция е така, същото е и в Румъния и в доста други Европейски страни
                      Audi 1.8S златен талон

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Съдебната система е бавна , да. И докато разтакават обжалването и после съдилища..то и лятото ще дойде , а той ще е още без книжка.
                        Мисля, че докато трае обжалването книжката си е в теб, затова нека пробва колегата, нищо не губи.
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

А да не забравяме и инфлацията!!!
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз съм "за" твърдите мерки и санкции. На аутобан в Германия за изтекло масло от скоростите на новозакупено Пежо (на старо) ни разказаха играта. Просто някой шваба беше звъннал по мобилния, че двама идиоти са спрели в аварийната, а зад колата им - маслена диря. Не искам да си спомням даже Хората са данъкоплатци и имат съзнание, знаят че прикривайки нарушителя, деянието му ще рефлектира върху самите тях, рано или късно. Това се нарича гражданско общество, което за БГ е все още далечна мечта. Трябва да си платиш за нарушението, колега и да си спазваш правилата в бъдеще. И моя талон е на почивка в КАТ, за "маловажно" нарушение (обратен завой при двойна непрекъсната линия), но няма какво да обжалвам - виновен съм.
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V
                            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

simeon3000 написа:
                              nikki_sixx написа:
                              Съдебната система е бавна , да. И докато разтакават обжалването и после съдилища..то и лятото ще дойде , а той ще е още без книжка.
                              Мисля, че докато трае обжалването книжката си е в теб, затова нека пробва колегата, нищо не губи.
                              Ами нали когато пишат акт , взимат талона бе колега... т.е. и да си прав...само с акта ако кара и не дай си Боже му се случи да го спрат?

Коментар

lllubo написа:
                                vsd написа:
                                Ограничение от 50 на ботевградско на места е абсурдно. Още повече, че като влизате в София по магистралата никъде няма табелки че започва град София....Бул. България е 70, от какъв зор тогава ботевградско е 50?
                                От няколко седмици има табелки за край на София и начало на София между караулката и околовръстното. Там никой не кара с 50 естествено, наистина е тъпо, можеше поне един знак 70 да сложат като са слагали табелките за София, ама....Иначе навремето говореха че двата булеварда България и Ботевградксо ще ги направят на 70. Единия го направиха, но другия - не - нямам идея защо така и не го направиха - само предполагам че е може би заради тъпата пешеходна пътека при спирката на рейсовете (близко до караулката), защото няма подлез под булеварда
                                Не съм минавал по ботевградско скоро. Добре е, че са сложили табелки за да е ясно.
                                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                                X