Абсолютно си прав Sashe. И аз мисля така. Ограничение от 50 на ботевградско на места е абсурдно. Още повече, че като влизате в София по магистралата никъде няма табелки че започва град София, което значи че ограничението е 90. Само на караулката има знаци 60 но те важат до следващото кръстовище. Нямам нищо против да спазвам ограничения щом някой е решил че е 50 добре, но да го направят ясно, а не да се чудиш на околовръстното 90 ли е 60 ли е или 50. Бул. България е 70, от какъв зор тогава ботевградско е 50?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ми вземат книжката за месец
Collapse
X
-
deadairplane
-
Lane Staley написа:Реален случай от Гърция. Остров Родос. Балдъзата кара шофьорски курс. Шофьорът в колата зад нея се прави на пич, кара много близо и и бибитка. Инструкторът се обажда в полицията, съобщава номера на колата, описва ситуацията. СЛед малко пича го спират. Дали е глобен, легендата мълчи, но е важно отношението.А какво е нашето към другите участници в движението?Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Айде да похваля пак гърците Там всяко кръстовище има знак преди него (най-често 50), говорим за извън населени места, например разклон от главният път. През ноща тези кръстовища са осветени нищо, че са насред междуградски път. Кое е по-важното - след кръстовището задължително има знак, който отменя ограничението и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ знак, който указва с каква максимална скорост можете да се движите от тук нататък.Друго интересно, е че например светофарите в Драма преминават от червена светлина направо на зелена - така няма минаване на "оранжево" като тук. Жълтото свети когато зеленият сигнал ще се смени с червен, за да те предупреди да спреш, а не да настъпиш да "хванеш" светофара, ама за оная му работа с извинение като тук. Улиците са еднопосочни и така в едната лента се паркира, а по другата се движиш. Коли по тротоарите НЯМА. Никой не бипка и други жестове с пръсти и ръце.Живи и здрави да сме Българите, дано ги стигнем поне Гърците.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Съдебната система е бавна , да. И докато разтакават обжалването и после съдилища..то и лятото ще дойде , а той ще е още без книжка.На мен ми стана интересно , че вече има и в полицейските коли камери...а аз се чудх за какво щъкат тея из града по цял ден и нощ...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,да не отварям друга тема,ама мога ли да си ползвам антирадарчето :D и има ли санкция за употребата му?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
vsd написа:Ограничение от 50 на ботевградско на места е абсурдно. Още повече, че като влизате в София по магистралата никъде няма табелки че започва град София....Бул. България е 70, от какъв зор тогава ботевградско е 50?dudulia написа:Колеги,да не отварям друга тема,ама мога ли да си ползвам антирадарчето :D и има ли санкция за употребата му?ilko-gd написа:Айде да похваля пак гърците...Друго интересно, е че например светофарите в Драма преминават от червена светлина направо на зелена - така няма минаване на "оранжево" като тук. Жълтото свети когато зеленият сигнал ще се смени с червен, за да те предупреди да спреш, а не да настъпиш да "хванеш" светофараAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
nikki_sixx написа:Съдебната система е бавна , да. И докато разтакават обжалването и после съдилища..то и лятото ще дойде , а той ще е още без книжка.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Аз съм "за" твърдите мерки и санкции. На аутобан в Германия за изтекло масло от скоростите на новозакупено Пежо (на старо) ни разказаха играта. Просто някой шваба беше звъннал по мобилния, че двама идиоти са спрели в аварийната, а зад колата им - маслена диря. Не искам да си спомням даже Хората са данъкоплатци и имат съзнание, знаят че прикривайки нарушителя, деянието му ще рефлектира върху самите тях, рано или късно. Това се нарича гражданско общество, което за БГ е все още далечна мечта. Трябва да си платиш за нарушението, колега и да си спазваш правилата в бъдеще. И моя талон е на почивка в КАТ, за "маловажно" нарушение (обратен завой при двойна непрекъсната линия), но няма какво да обжалвам - виновен съм.
Коментар
-
simeon3000 написа:nikki_sixx написа:Съдебната система е бавна , да. И докато разтакават обжалването и после съдилища..то и лятото ще дойде , а той ще е още без книжка.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
lllubo написа:vsd написа:Ограничение от 50 на ботевградско на места е абсурдно. Още повече, че като влизате в София по магистралата никъде няма табелки че започва град София....Бул. България е 70, от какъв зор тогава ботевградско е 50?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар