Лелеееее как ще издържа през януари и малко от февруари без книжка не знам
Днес отидох в КАТ, за да си взема наказателното постановление за неправилно изпреварване, което пък ми отлагаха 3 месеца и ме изненадаха отново.Казаха ми отиди в 18 стая. Отивам аз и хоп на вратата пише "Видеоконтрол".На 31.08. в 17:29 по Ботевградско шосе съм се движил с 81 км/ч при ограничение 50 км/ч. Викам им добре виновен съм въпреки, че в месеца поне веднъж от 3 години минавам от там и винаги съм с 80 км/ч и досега, а и след 31.08. не съм сниман е как става това??????????На 10.10. Ходих в КАТ отново за акт за неправилно паркиране и тогава никой нищо не каза за видеоконтрол, никой. Как така им викам се сетихте след 2 месеца и какъв е законоустановения срок? Те ми обясняват ами май 1 година за уведомяване и аз - бе как така май, кажи ми въз основа на кой член вие ме уведомявате след 3 месеца, а не когато съм идвал на 10.10.?? Ония гледат като пукали и ми обясняват как са го пратили. Ок, пратили сте ама аз получих ли го. И пак се почна еднаааааа.....След час разправии, аз кандисах и им дадох да ми пишат акт. Порових се в закона и установих, че при превишение от 31 до 40 км/ч е 150 лв + 1 месец без книжка. Чудя се сега дали да обжалвам акта, защото видимо има забавяне с уведомяването за нарушението след като аз съм им бил на крака в КАТ 40 дни след снимката и те нищо не са ми казали, а днес изведнъж като ще си плащам друг акт ми цъфва блокирано досието и акт от Видеоконтрола.П.С. Ако някой погледне досието ми ще види как през месец август имам 2 паяка и 3 акта. Преди това 7 години нямам нищо. Бати калиткото съм!
![Crying or Very sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cry.gif)
Коментар