Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся колега от Велинград с Punto II

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся колега от Велинград с Punto II

моля ако няко може да помогне

Аз имах Пунто-II и съм роден във Велинград Тишо. Кажи с какво мога да ти помогна?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

не точно съм се изразил имаше човек тука във ворума от влинград с пунто 2 бе6е писал една те искам да го питам нещоМоля не използвай символа/6/ в червено не е препоръчително.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Хм, Тихомире,нещо си ми подозрителен, иначе и аз съм с корен там. Р.
        Тойота Приус

Коментар

Rayo написа:
          Хм, Тихомире,нещо си ми подозрителен, иначе и аз съм с корен там. Р.
          какво искаш да кажеш

Коментар

Ти кажи какво искаш...Мислиш ли, че някой ще ти даде информация туко така, без да дадеш обеснения...

Коментар

Тои беше писал за някъв проблем с реиката които беше отсранил но темата е изтритаза това става въпрос

Коментар

tisho_g написа:
                Тои беше писал за някъв проблем с реиката които беше отсранил но темата е изтритаза това става въпрос
                Нищо не е изтрито приятелче, но просто ти не подходи правилно, не знам какво какво се е въртяло в главичката ти, но си христоматиен пример как не трябва да се подхожда във форум.Аз съм този колега и кажи тук какво те интересува, но описателно, подробно и ясно.Както аз ще се постарая да ти отговоря описателно подробно и ясно, така и ти се постарай да направиш това.Ако си мислиш, че ще тегля думите ти с ЧЕНГЕЛ се лъжеш, още от сега ти казвам да ходиш да се надбягваш.Така, че сподели какъв е проблемът... ясно и подробно.Ако считаш, че не можеш, викни друг да ти превежда и пише! Честита Коледа!!!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                X