А Коцев полицай ли е като спазва законите и застава на страната на тях ? Аз изказвам мнение. И посочих и примери. Посочи ми сега ти един пример, в който автомобил е вдигнат, без да е пречел. (ОБАЧЕ. Има едно ОБАЧЕ. Имало знак някъде си в далечината но преди мене имало 100 коли не се приема за непречене. Оставил съм достатъчно място да могат да минават пешеходците също не се приема. В закона си е фиксирано 2 м. Ако си по малко секира. и т.н. други примери няма да давам). И мене са ме вдигали, и то не един път. Просто паркирах на риск. Е риск печели, риск губи. Няколко пъти съм печелил, но няколко пъти съм и губил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паяк разби джип!
Collapse
X
-
За мен тия паяци са пълна глупост има доста по ефективни мерки като в Гърция например минава си един служител и ти прибира предния номер и готово. Доста бързичко сам ще отидеш да си го търсиш и да си го получиш след съответната санкция. А относно потрошаването на колите от паяците - те може и да ти платят щетите но едва ли ще ти платят времето през което колата ти е на ремонт. Преди година в Търново потрошиха едно такси от друг град в много спорна ситуация и като цяло оставиха човека без работа за месец поне.
Коментар
-
////Punto//// , не ми се иска да си правя такъв експеримент, защото после няма кой да ми плати разходите по неправилното паркиране, но обещавам ако видя такъв случай, задължително да го снимам. Днес понеже бях в съда, около него в квартала има много знаци за забранено паркиране без табела за паяк, и много паркирали коли, и много служители на паркинги и гаражи, но просто нямам време да застана там и да гледам на кой каква санкция ще му приложат. Понятието "пречене" е относително, но все пак в закона пише ако пречи на преминаването, което е разтегливо като локум....
Коментар
-
Точно защото е ратегливо и ни ш*бат по тоя член. Защото все ще се намери на нещо да пречи. Никъде не е казано, че трябва да пречи на автомобилния поток. Пешеходците също са участници в движението. Същото е като в жилищните сгради. Целия блок решава да си прокара телефон и все ще се намери някой да е на контра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар