http://www.plovdiv24.com/news/36040.htmlсъщо и нова телевизия - вечерни новини.Дано сега да ги осъди и най-накрая да разкарат незаконните паяци от улиците!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паяк разби джип!
Collapse
X
-
паяк
за това трябва да ги забранят тези пяци като няма място каде да се спира неможе човек да отиде до една болница или община безда плати или да му сложат тирантите точно на важни места са направили синя зона от кадето да скубят народа и после фирмата била на загуба ами да е закрият разбирам да има места за паркиране - или паркинги там да си сложиш колата а то има но с висока такса дано ги махнат скоро време както се чувана познат от токова преместване му излезе 80 лв и то без да нарушава никакви правила и законни
Коментар
-
Такива паяци има и на запад,а там цените са доста по-солени!!!При всички случай щом му вдигат колата е бил в нарушение!Що се отнася до безплатното паркиране,то в големите градове на запад цялата централна част е със скъпи паркинги.Ако не ти се плащат по 2,50 евро на час си оставяш колата в покрайнините и си взимаш метро.Освен това се кефя,че гафа е станал точно на такава кола и че вдигат и такива коли,а не само евтини,като нашите.Ако гафа беше станал на някой москвич сигурно нямаше да му платят и стотинка,ама сега си мисля,че ще плащат :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Е как не му дължат нищо ? Фирмата има задължние да премести автомобила в нарушение - не да го разбие.Най вероятно застрахователя на колата ще си вземе парите от застрахователя на паяка.А относно сините зони в София смятам че са много полезни. Иначе центъра ще се задръсти. То сега се плаща и няма места - представям си ако беше безплатно.
Коментар
-
deadairplane
-
Малко са му даже тези щети.Омръзна ми от нагли тъпанари.Те без причина няма да го вдигнат.При условие, че е бил в нарушение въобще не би трябвало да се дискутира какво и що...обаче живеем в педерастка държава и сега ще пусне жалбичка, нещо със съд ще почне да се репчи и дотолкова...защото на никой уморен от живота и от несправедливостта обикновен служител няма да тръгне да се разправя по съдилища и ще му платят безценното тенеке...нямам думи== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Какво предлагате бе хора ? Да върви един служител и вместо да си играе да ги товари направо да ги млати с един чук? Вярно е че ще има по голям ефект ама колата е частна собственост. Какво като е бил в нарушение - за това нарушение си има санкция която ще си плати. Как решихте че щом е в нарушение може да му се уврежда собствеността. Баси логиката ...Всеки който е карал из София и е паркирал някъде поне веднъж е бил в ролята на "нагъл тъпанар". Е би ли казал някой тогава "малко са ми тези щети" ако това се получи с неговата кола ?Човека виновен или не ще си получи обещетение от застрахователя си - никакви дела не е нужно да води.
Коментар
-
ЗДП написа:Чл. 171. (Доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., изм. и доп., бр. 51 от 2007 г.) За осигуряване набезопасността на движението по пътищата и за преустановяване на административнитенарушения се прилагат следните принудителни административни мерки:5. преместване на паркирано пътно превозно средство без знанието на неговия собственикили на упълномощения от него водач, когато превозното средство е:а) паркирано правилно, но обстоятелствата налагат неговото преместване; за новотоместоположение на превозното средство се уведомява районното полицейско управление, аразходите, направени във връзка с преместването на превозното средство, са за сметка на лицетоили организацията, поискала преместването;б) (изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., изм., бр. 51 от 2007 г.) паркирано в нарушение направилата за движение на места, обозначени с неподвижен пътен знак, предупреждаващ запринудително преместване на паркирано превозно средство, както и когато създава опасност илиправи невъзможно преминаването на другите участници в движението; в този случай лицата почл. 168 уведомяват районното полицейско управление, от територията на което е преместенавтомобилът, за новото местоположение на превозното средство; разходите, направени въввръзка с преместването на превозното средство, са за сметка на собственика на превознотосредство, което може да бъде задържано до заплащане на тези разходи, а таксата за отговорнотопазене на преместения автомобил се начислява от момента на уведомяването на районнотополицейско управление;
Коментар
-
Ама защо говорите глупости. Половината мнения ми приличат на мненията на един потърпевш от един друг форум, за която направих и тема даже. Какво значи ако не е пречел. Къде в закона пише, че трябва да пречи. Къде в закона пише, че трябва да има задължително знак указващ, че автомобила се мести с паяк? На кръстовище и от 4-те страни ли има знак ? Или тоя който има тескере трябва евентуално да се сети, че не се паркира на кръстовище. И там ли не пречи? Или на тротоар? А майките с количките вече са направили мускули да качват и свалят количките между наглеците паркирали по тротоарите. И оп на тротоара оп на платното оп на тротоара ... И там ли не пречи ? Или на спирка на градски транспорт. Там също няма знак. Ама тролейджията спира е съседната лента и запушва цялото движение защото сульо решил да си купи вестник примерно. Преди време имаше в дир.бг снимки на един нагъл елемент с фиат, който бил отишъл да си купи "само хляб". Та на въпросния господин е била поставена скоба (видно от снимките). А скоба се поставя като автомобила е в нарушение. След това той трябва да престои 2 часа с нея преди да дойде паяк. Е да ама на лицето отишло "само за 1 хляб" не му е правело впечатление докато не е дошъл паяка. Тогава е излезнал и е започнал да се прави на кисел. Хак да му е. Тогава бяха едни обещания, ще съди паяци, маяци, полиций молиций и кво ? Нищо. Тоя евтин тарикатлък му излезна скъпо. Тоя с джипа предполагам не си е паркирал прилежно като курсистка на някой паркинг. (съдейки по манталитета на 90% от притежаващите джипове. Въпреки че във всяко стадо си има и изключения). Просто технологичена гаф. Изпуснал е крана и е паднало на тавана. Какво толкова. Случва се. Ще му покрият щетите и толкоз. Тука някакви крайни мнения за закриване на паяците и т.н. Аз пък съм свидетел на няколко случая в които си свършиха перфектно работата. Не може без тях, особено с нашия балкански (не е европейски) манталитет.
Коментар
-
Просто са му дали един доста добър урок, е може би са прекалили съвсем малко със строгостта .Смешно ми е, защото аз през живота си не съм виждал толкова пари, а някой си се вози на тях. Но да ви кажа честно, ако това се случи на моята кола, сигурно ще съм бесен, защото един бездушен чиновник си е позволил да я пипа ! Гледал съм в София и по морето (в Несебър) как вдигат с паяка, хич не се церемонят и не си правят труда да внимават да не одраскат колите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз съм още по краен .Би следвало да изменят закона и при такива нарушения направо да се конфискува колата . Няма ама било часна собственост или нещо подобно . Само така ще се въведе ред един път за винаги. Не знам в тоя ли форум беше или в форума на Мерцедес имаше линк как един без книжка има съставени актове за 116 000лв ?????? затова че карал колата без да има книжка . Какво е това представете си да имаш за такава сума актове и да имаш наглоста пак да караш . Затова би следвало хванат ли човек без книжка веднага да се конфискува превозното средство. Крумови закони трябват иначе управия няма. PS. Намерих линка . В тоя форум е бил.http://vbox7.com/play:e3483c03
Коментар
-
////Punto//// написа:Къде в закона пише, че трябва да пречи. Къде в закона пише, че трябва да има задължително знак указващ, че автомобила се мести с паяк?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар