В петък клаксона ми спря да работи, проверих бушона, релето, накрая сложих една крушка на мястото на самия клаксон и като го натиснах - тя светна ... Та, от къде мога да си намеря ? Забравих да го снимам, но е от тея тип "охлюв" :D Искам звука да е ако не същия - то поне подобен ... Но бих се задоволил с всичко (ако не е много тънко, че много смешно ми звучат тънките )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодя ми клаксона, не мога да си намеря :|
Collapse
X
-
Защо пък трябва да е същия.... Аз на местото не единия изгорял клаксон съм сложил стара огромна тромба от Варшава "Победа"! (едвам съм я събрал при двигателя) Ефекта е поразителен!!!! Пешеходците гледат като обезумели след мен. Дядо ми вика - бе тая да не е корабна... хем е полу-глух... хахахахахахаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Защо пък трябва да е същия.... Аз на местото не единия изгорял клаксон съм сложил стара огромна тромба от Варшава "Победа"! (едвам съм я събрал при двигателя) Ефекта е поразителен!!!! Пешеходците гледат като обезумели след мен. Дядо ми вика - бе тая да не е корабна... хем е полу-глух... хахахахахаха
Коментар
-
kiler_4o написа:kiro_of_the_day написа:Защо пък трябва да е същия.... Аз на местото не единия изгорял клаксон съм сложил стара огромна тромба от Варшава "Победа"! (едвам съм я събрал при двигателя) Ефекта е поразителен!!!! Пешеходците гледат като обезумели след мен. Дядо ми вика - бе тая да не е корабна... хем е полу-глух... хахахахахахаPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Grisha написа:Бушони има във всяко омв,шел,лукойл....
Коментар
-
kiler_4o написа:kiro_of_the_day написа:Защо пък трябва да е същия.... Аз на местото не единия изгорял клаксон съм сложил стара огромна тромба от Варшава "Победа"! (едвам съм я събрал при двигателя) Ефекта е поразителен!!!! Пешеходците гледат като обезумели след мен. Дядо ми вика - бе тая да не е корабна... хем е полу-глух... хахахахахахаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Оправих се .... Премахнах (смола ли е - нещо със структура като колофон) - и размърдах един болт (за регулировка ли е или нещо друго - не знам ...) - сега си работи ... взех си 2 комплекта бушони (които хлопат) изкривих един, за да стои и сега временно ще съм с тях докато се наканя да си купя други, защото са много широки цоклите явно ... Важното е, че сега клаксона ми работи Благодаря на всички ...п.п. - Клаксона е 1 и се намира като застанете срещу колата - вляво от радиатора ... кабелите са само 2 - колкото за 1 клаксон ... маса НЕ взима от корпуса, а от единия кабел :O
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар