Ясно е, че почва търчене по разни институции....Но изкочи друг въпрос....В КАТ, при положения че колата си има Софийски номера и само ще сменям талона/собственика какво се плаща? По-бързо ли се минава при такъв случай?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация МПС София, промяна на постоянен адрес?
Collapse
X
-
Щом колата е със Софийски номера и няма да се сменят отиваш само с документите във вътрешната барака където се получават номерата. Там на гишетата работят само по документи. За цената не мога да ти кажа но едва ли е скъпо.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
chaki написа:Щом колата е със Софийски номера и няма да се сменят отиваш само с документите във вътрешната барака където се получават номерата. Там на гишетата работят само по документи. За цената не мога да ти кажа но едва ли е скъпо.Fiat Tipo 1.6i.e,159A3.046
Коментар
-
Vlado написа:chaki написа:Щом колата е със Софийски номера и няма да се сменят отиваш само с документите във вътрешната барака където се получават номерата. Там на гишетата работят само по документи. За цената не мога да ти кажа но едва ли е скъпо.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
sev написа:книжката може и да не сменя, докато не изтече давността имакар че е препоръчителнощото ако ти шибнат някой акт, ходи си взимай талона в другия градLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
влизаш не там дето всички отиват - вдясно по пътечката, а веднага вляво. подаваш документите, и след около час ти викат името. ако те няма, на следващото викане, след около 5 минути, пак те викат, и така докато се явиш. и аз така минах изненадващо бързо. носиш копие от договора, + оригинала за да го сверят, лична карта, книжка, старите талони, мисля че трябваше и гражданска, ама не съм сигурен. абе просто носи абсолютно всички документи които имаш , и нямаш проблеми. след като ти приемат документите, плащаш такса на другото гише, което е банка, и после си чакаш името да ти го кажат.
Коментар
-
ogi28b написа:влизаш не там дето всички отиват - вдясно по пътечката, а веднага вляво. подаваш документите, и след около час ти викат името. ако те няма, на следващото викане, след около 5 минути, пак те викат, и така докато се явиш. и аз така минах изненадващо бързо. носиш копие от договора, + оригинала за да го сверят, лична карта, книжка, старите талони, мисля че трябваше и гражданска, ама не съм сигурен. абе просто носи абсолютно всички документи които имаш , и нямаш проблеми. след като ти приемат документите, плащаш такса на другото гише, което е банка, и после си чакаш името да ти го кажат.Fiat Tipo 1.6i.e,159A3.046
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар