Колеги, за 8-ми декември бях във В. Търново. Така се случи, че в този ден правеха и .. не знам как да го нарека. Шоу ли, представление ли, .. Става дума за "Звук и Светлина". Хълм-а Царевец осветяван с различни видове светлина, лазери и т.н. на фона на звуци и старинна музика. Просто комбинацията е уникална. Чужденците зяпаха с отворени усти. Много бях горд, че съм част от тази държава. Та въпроса ми е, някой знае ли от къде мога да дръпна въпросното нещо от нет-а. Снимахме с камери, ама бяхме далечко и нито музиката се чува като хората нито пък се вижда като хората. Колеги от Търново. Трябва да се гордеете с това нещо. И за пръв път вижам нещо което всички гледаха с такъв интерес, че никой не коментираше, никой не се обаждаше, въобще никакъв звук. Пълна тишина. Адски велико изживяване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Царевец & Звук и Светлина ?
Collapse
X
-
Преди години докато се учех в този красив град, точно от където си гледал "Звук и Светлина" имаше магазини за сувенири и там имаше видеокасета със запис. Предполагам са го направили и на диск. Наистина е уникално нещо! Чувал съм, че нещо подобно има в египет, но дали е истина... Имаше ли сняг по царевец? Ако е имало и сняг, то е било невероятно изживяване. Аз имах възможност само веднъж да го гледам със сняг.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Баща ми работи в лазерната централа където се намират лазерите. За жалост сега той е само един че няма пари за втори както е по проект.Същата чехска фирма е правила проект за подобно нещо на хеопсовите пирамиди ...Имам професионален запис който май се продава по сергиите пред входа - ще трябва да го потърся ...
Коментар
-
в колко часа почна шоуто? леле, аз бях в Търново до към 7 вечерта, ама виж за това шоу бях тотално изключил че може да има - цял ден обикаляне по магазините с 2 жени, втори път тази грешка няма да я правя.Иначе съм ходил едно лято да гледам Звук и Светлина - наистина е уникално, а и предполагам че на запис надали ще може да се усети така както е на живо.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
Колеги, аз бях на "Звук и Светлина" на крепоста Царевец във Велико Търново на "Деня на Независимоста"- ТОВА Е НЕЩО УНИКАЛНО КРАСИВО И БЪЛГАРСКО!!! в продължение на 10.15 мин. стоях настръхнал от кеф и гордост! ето и малко снимки ..... П.С. Бяхме и с други колеги от форума (от Бургас, Варна, Търново и Ямбол) те се знаят кои саAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
За жалост, записа за който говорих е на компютъра ми в Търново. Ще го взема по празниците ...Ето най качественото видео което съм срещал в интернет:http://s9p9k1s9a6.vbox.bg/videos/CAR...UK_I_SVETLINA/
Коментар
-
Ей тук също има няколко (накрая):http://store2.data.bg/trace/Pics/forum/Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Наистина е уникално шоуто!За съжаление, когато го гледахме през лятото (случаят, който Коста споменава) се опитах да го заснема цялото шоу на клип, но "някой" ми беше превключил снимането на клип на "е-мейл" (кой ли?)... правеше клипчета от по 3 минутис отвратително качество... докато се усетя от къде е проблема, шоуто свърши...С колеги от форума имаме и горчиви спомени от това шоу, но това са други работи...Иначе и аз се почувствах много горд, че съм Българин по време на шоуто. Усещането наистина е впечатляващо...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар