Айде студентитееее, смело към купона На всички настоящи и ’ вечни ’ студенти пожелявам весело изкарване на празника и незабравим иемоции п.п. И тези с колите, да внимавате ейй
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит 8-ми декември!!!
Collapse
X
-
С голямо закснение честито и от мен!!! Надявам се да сте си прекарали яко. Нека всеки сподели къде е ходил и как е била обстановката, за да знаем, ако не е било на ниво да не повтаряме грешката. Аз бях на Банско. Очаквах нещо повече от града, но като цяло си прекарахме доста яко. Цените не ги обсъждам (кебабче/кюфте-2лв.), хотела......... само мога да ви посъветвам да не стъпвате там (Хотел "Снежин"). Но с готина компания всичко друго няма значение.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
аз от Банско само ми дай ДЕДО ПЕНЕ. най-хитовата кръчма. там съм бил един път преди 2 години и от тогава я сънувам. яденето беше невероятно и обстановката съшо. ако някой ходи непременно да се отбие за едно хапване там. Страхотно е П.С.Пууу как забравих да честитя на всички, бивши и настоящи студентиФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Айде и таз година-честит 8 декември на всички учащи ,учили и професионално занимаващи се с учене колеги!На тези които преживеят таз вечершната почерпка им пожелавам да изкласят и да вземат резилтескерето.На тези които не успеят-не губето кураж-аз лично познавам едно момиче което 7 години беше кандидатстудентка!!!
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар