Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Издирвам го

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BAI MILE написа:
    продал си колата с пълномощно ли????? ако е така кажи, ще ти кажа как да си решиш проблема знам от опит
    Точно така. И и се изгубиха следите. Съвети приемам всякакви

Коментар

Хващаш адвокат, отменяте пълномощното, изпращаш писмо със срок (задължително препоръчано с обратна разписка) да ти се върне колата или да се прехвърли, чакаш обявения срок, после подаваш жалба че е крадена ( да се издири).Това е реда.Иначе нищо не можеш да направиш...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Хващаш адвокат, отменяте пълномощното, изпращаш писмо със срок (задължително препоръчано с обратна разписка) да ти се върне колата или да се прехвърли, чакаш обявения срок, после подаваш жалба че е крадена ( да се издири).Това е реда.Иначе нищо не можеш да направиш...
        Имам подобен проблем като на колегата.Става въпрос за един Фиат 125 р, който от преди повече от 10 г. е на името на майка ми. Преди може би 8-9 г. колата е продадена с пълномощно. Миналата седмица ни идва писмо от общината, че не е плащан данъка на тази кола. Общата сума с лихвите е някъде към 300 лв. Намерихме собственика, но той каза че я бартеросал за няква кошница и нямал никакви документи в него за Фиат-а, както и ние. Да ама онзи, последния уж собственик я дал на некви роми и те я хвърлили на отпадъци. И така сега се чудя какво да правим. Да отида и да я бракувам, но от общината пак ще си искат паричките. Пак да кажа, че в нас няма никакви документи на бившия ни Фиат.Какво да правя, имате ли някаква идея? Благодаря
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Като гледам, освен да си платиш всичко като поп и да я бракуваш да не се трупа повече, май няма ш други алтернативи.Или по начина по който съм описал по-горе - може и да стене нещо, ама говори с адвокат.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

алекс следвай съвета на явор за адвокат или нотариус, аз постъпих по същия начин и колата се намери след 3 дни, а след 5 дни всичко беше платено и колата прехвърлена.

Коментар

BAI MILE написа:
              алекс следвай съвета на явор за адвокат или нотариус, аз постъпих по същия начин и колата се намери след 3 дни, а след 5 дни всичко беше платено и колата прехвърлена.
              Ходих при нотариус - прати ме на кино. Ще търся адвокат

Коментар

значи е калпав нотариуса моя свърши всичката работа сам и ми взе 40 лв.само чиста далавера при условие, че данъчните задължения възлизаха на 450 лв. е това е пробвай тогава с адвокат и дано да минеш тънко.

Коментар

Re: Издирвам го

@lex написа:
                  Фиат Уно с рег № СА 6713 ВВ.
                  Да не е едно тъмно синьо Fiat Uno Мк2 с две врати, ако е то съм го виждал преди време в района на 4-то РПУ. Скоро, обаче не се е появявало там
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

FIRE 8V написа:
                    @lex написа:
                    Да не е едно тъмно синьо Fiat Uno Мк2 с две врати, ако е то съм го виждал преди време в района на 4-то РПУ. Скоро, обаче не се е появявало там
                    Преди беше бяло, Уно 45 1000куб Fire с 2 врати

Коментар

@lex написа:
                      FIRE 8V написа:
                      @lex написа:
                      Преди беше бяло, Уно 45 1000куб Fire с 2 врати
                      Айдаааа ! То май и "козината" си е сменило. Абе чакат те много разправии ама така е когато гледаме уж все по тънко да минем. Нека това е урок за всички ,че компромиси не се правят .В тоя дух преди два месеца идва човек да купува Мерцедеса ми и понеже му исках 6 000лв първо се отказа но след седмица идва с парите . Давай казва колата ето ти парите . Казвам му дръж парите в теб отиваме в КАТ и при нотариус прехвърляме колата и тогава даваш парите . Ама не може казва той защото му се водят още четири коли на негово име .Ами като щеш казах и развалихме пазарлъка.Така че законите са за това да се спазват .Който не спазва плаща после.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Да, и аз като си продавах Ауди-то, тамън 2-ма от купувачите искаха с пълномощно (и 2-мата на Горубляне)Нали си сещате, че нито един от двамата не го отнесе...Еиии, ама кви тестове му прави единния направо ше се спукам от смях - бях забравил.
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

Коментар

Working...
                          X