Здравейте колеги,Знам че за някои темата е безумна, но ....... щом я публикувам значи е важна за мен. Издирвам шофьора на Фиат Уно с рег № СА 6713 ВВ. Ако някой знае адреса или името му.Помагайте! Дано имам късмет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издирвам го
Collapse
X
-
Re: Издирвам го
@lex написа:Здравейте колеги,Знам че за някои темата е безумна, но ....... щом я публикувам значи е важна за мен. Издирвам шофьора на Фиат Уно с рег № СА 6713 ВВ. Ако някой знае адреса или името му.Помагайте! Дано имам късмет.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Re: Издирвам го
Replay написа:@lex написа:Здравейте колеги,Знам че за някои темата е безумна, но ....... щом я публикувам значи е важна за мен. Издирвам шофьора на Фиат Уно с рег № СА 6713 ВВ. Ако някой знае адреса или името му.Помагайте! Дано имам късмет.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Абе няма да ти предлагам да я обявиш за крадена, щото ще влезеш в приключение. Но ако е крадена - по-добре го направи, а ако не е прехвърлена... хм???...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
tomazo написа:и Що си мислиш ,че мутри и бабанки не карат ФИАТ В ламборджини форума не съм чел досега някой да издирва някой1-а кола лан4ия дедра 1995-та обръщана със 110 по таван
2-а кола фиат купе 2000-а в движение
3-а кола ламб***.... (абе още съм с купето)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар