Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Издирвам го

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Издирвам го

Здравейте колеги,Знам че за някои темата е безумна, но ....... щом я публикувам значи е важна за мен. Издирвам шофьора на Фиат Уно с рег № СА 6713 ВВ. Ако някой знае адреса или името му.Помагайте! Дано имам късмет.

За хубаво или лошо го издирваш?

Коментар

за лошо сигурнода не мислиш че като на новорегистриран потребител с едно мнение някой ще ти даде информация?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Прав е колегата.Ако е за ще се постараем да помогнем, но ако се очертава .....Виж, за варианта двете действия да са в обратен ред, не знам.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Re: Издирвам го

@lex написа:
          Здравейте колеги,Знам че за някои темата е безумна, но ....... щом я публикувам значи е важна за мен. Издирвам шофьора на Фиат Уно с рег № СА 6713 ВВ. Ако някой знае адреса или името му.Помагайте! Дано имам късмет.
          Решен съм да го издам, ама дай 5 лева , значи казвам ти първото име и фамилията, ти даваш парата и ти казвам и презимето= :P Луко .... Луков , като пратиш парите ще получиш и това що е просредата :P
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

Какво се е случило?

Коментар

Re: Издирвам го

Replay написа:
              @lex написа:
              Решен съм да го издам ,ама дай 5 лева ,значи казвам ти първото име и фамилията ,ти даваш парата и ти казвам и презимето= :P Луко .... Луков ,като пратиш парите ще получиш и това що е просредата :P
              Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

пусни си обявата в БМВ форум-а, тук тези с фиатчетата не ги издаваме...
                1-а кола лан4ия дедра 1995-та обръщана със 110 по таван
                2-а кола фиат купе 2000-а в движение
                3-а кола ламб***.... (абе още съм с купето)

Коментар

опиши подробно случката заради която го издирваш, и ако колегата влиза тук, нека сам ти каже кой е, така се едно да иде джордж буш при талибантите и да каже "колеги спешно търся един от вашите, дето свали една самолети в сащ, с брада.. (осама) , знам че е безумно, но за мен е важно" .....

Коментар

и Що си мислиш ,че мутри и бабанки не карат ФИАТ В ламборджини форума не съм чел досега някой да издирва някой
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Май не трябваше да поставям така въпроса и темата. Станалото станало.Всъщност колата се води на мое име. Кой я управлява - не знам. Затова моля, ако някой познава шофера или той чете форума нека се обади. Мисля разбрахте за какво става въпрос.Поздрави на всички

Коментар

Абе няма да ти предлагам да я обявиш за крадена, щото ще влезеш в приключение. Но ако е крадена - по-добре го направи, а ако не е прехвърлена... хм???...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

продал си колата с пълномощно ли????? ако е така кажи, ще ти кажа как да си решиш проблема знам от опит

Коментар

tomazo написа:
                            и Що си мислиш ,че мутри и бабанки не карат ФИАТ В ламборджини форума не съм чел досега някой да издирва някой
                            той не е казал че издирва мутра или бабанка
                            1-а кола лан4ия дедра 1995-та обръщана със 110 по таван
                            2-а кола фиат купе 2000-а в движение
                            3-а кола ламб***.... (абе още съм с купето)

Коментар

@lex написа:
                              Всъщност колата се води на мое име. Кой я управлява - не знам. Затова моля, ако някой познава шофера или той чете форума нека се обади. Мисля разбрахте за какво става въпрос.
                              но това го казваш ти :D
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X