Тоя трябва да го закарат една вечер при травеститите на "Ботев" и всички да му теглят по една голяма пат*а и да се успокои
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За резила по "Господари на ефира"...
Collapse
X
-
ls1 написа:Не виждам защо се учудвате. Да не би доктори да не са ви искали подкуп? Да не би полицаи да не са ви питали ’И са ко праим?’? Днес гледах една депутатка как се колебае дали да напусне НДСВ и на въпроса дали се правят предложения за високи постове само и само да остане каза ’Все още не, но чакам и ще видим какво ще предложат’. Само дето не се облизваше. В една детска градина отровиха едни деца и родителите им не смеят да ги съдят защото няма да има къде да ходят децата им. Едни учителки си спасиха дебелите задници от един катурнат в река автобус и оставиха деца да се удавят. Един спортист лице на кампания против шофирането пиян се нафирка и смачка едни хора. Една благоевградска фирма отвърна на обвинението, че са вкарали бебешки храни заразени с опасни бактерии с довода, че от 6 месеца не ги вкарват вече тъй че проблема е решен (който ял ял). Едни хора ни убеждаваха колко готино било да се балират боклуци, сега пък - че не е толкоз готино, а едни други хора си правят пари от това. Една магистрала днеска беше задръстена, защото тея дето им е работа с изненада установиха че не е август и вън вали сняг. Едни деветокласници днеска им казаха, че са неинтелигентни и те се обидиха, после ги питаха кой е Архимед и най-доброто до което стигнаха бе ’ами....тоз дето е написал Архимедовата таблица...’. Как можахме една толкова красива земя да обърнем на кочина? Свини сме, не хора.
Коментар
-
Баси. Тоя искам да го строша, честно. Гати мазния червей. Абсолютен нещастник.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Ех, и аз съм бил преподавател във ВУЗ... ама нямаше хубави студентки бе, мама му стара Въпроса е, че съм се нагледал да какво ли не в тая система. Не мога само да я плюя, но се радвам, че я напуснах.Това с фалшивите дипломи става навсякъде, лично съм виждали дописани протоколи за дипломни защити на имена, които не съм срещал като студенти (нашия факултет е малък и си познавахме всички студенти). Примери колкото щеш...А иначе - познавах един доцент от Пловдив, който за подобно поведение като описаното в "Господари на ефира" наистина го убиха. Незнам подробности, знам само че приятеля (или мъжа) на негова докторантка го е претрепал, щото си позволил твърде много... Така че... Внимавайте колеги!!!От друга страна, и студентките понякога са доста закачливи. Една моя студентка например ми даде да разглеждам албум с нейни снимки... от снимка на снимка...ХА! Голичка. Както я е майка родила... Викам "какви са тези снимки?" - пък тя "А, един приятел ме снима на морето..."
Коментар
-
а това дето го каза: "дай цунка.... що не можеш да не си болна?" НЕМА ТАКОВА!!!! ДАЙ ЦУНКА!!??!? Предлагам Маргините като отидат пред съдийката, тя да им каже "Дайте по една цунка" А кондулиза райс на джордж буш може освен цунка, и гушка да му даде!!Тоя трябва да влезе в затвора, и там рецидивистите като го видят, първо ще му кажат "Дай цунка на татко!"
Коментар
-
ogi28b написа:Тоя трябва да влезе в затвора, и там рецидивистите като го видят, първо ще му кажат "Дай цунка на татко!"
Коментар
-
http://vbox7.com/play:7b56ddc1 Ето третата част Историята наистина е от началото на годината. Смениха комисията й за изпитване и момичето успя да завърши.RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
ls1 написа:Не виждам защо се учудвате. Да не би доктори да не са ви искали подкуп? Да не би полицаи да не са ви питали ’И са ко праим?’? Днес гледах една депутатка как се колебае дали да напусне НДСВ и на въпроса дали се правят предложения за високи постове само и само да остане каза ’Все още не, но чакам и ще видим какво ще предложат’. Само дето не се облизваше. В една детска градина отровиха едни деца и родителите им не смеят да ги съдят защото няма да има къде да ходят децата им. Едни учителки си спасиха дебелите задници от един катурнат в река автобус и оставиха деца да се удавят. Един спортист лице на кампания против шофирането пиян се нафирка и смачка едни хора. Една благоевградска фирма отвърна на обвинението, че са вкарали бебешки храни заразени с опасни бактерии с довода, че от 6 месеца не ги вкарват вече тъй че проблема е решен (който ял ял). Едни хора ни убеждаваха колко готино било да се балират боклуци, сега пък - че не е толкоз готино, а едни други хора си правят пари от това. Една магистрала днеска беше задръстена, защото тея дето им е работа с изненада установиха че не е август и вън вали сняг. Едни деветокласници днеска им казаха, че са неинтелигентни и те се обидиха, после ги питаха кой е Архимед и най-доброто до което стигнаха бе ’ами....тоз дето е написал Архимедовата таблица...’. Как можахме една толкова красива земя да обърнем на кочина? Свини сме, не хора.VTS 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар