Хвана ме грипа и вече цяла седмица съм много зле. По цял ден съм в колата, парното е нон стоп на четири, наливам се с всякакви чайове, обаче ми писна да спирам през половин час да си търся топла вода. Та на въпроса: Срещали ли сте бързовар за запалка в колата(на мойта пише 120W макс) или някаква друга подобна джаджа. Имаше преди време реклама на нескафе и "героя" си топлеше водата в нещо като бързовар.Пробвал съм с три различни термоса, даже ги държах в жабката(има възможност за топлене, но се оказа много слаба). Пробвах и с юсб плотче, което ти топли чашата, но е много неудобно и трябва да пазя лаптопа да не "литне".Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бързовар в колата - въможно ли е и от къде?
Collapse
X
-
Явор Митев
Преди около два месеца си купих от Практикер и работи доста добре....на пикници като ходехме си варих чайчета и кафенца. Има две особенности- доста време минава докато заври водата иначе за затопляне е перфектно...и задължително ползвай със запалена кола за да не стане кафето горещо а акумулатора студен.....
-
Ами аз продавам нещо подобно - термочаша която се включва къмзапалката на колата. Мога да кача снимки по-късно. Не съм ги пробвал обаче,така че нямам никаква идея колко топли водата,колко бързо и колко изкарват Китайски са.Цената е 6лв. за хора от форума. Ако някой иска, трябва да мине през магазина ми (ще дам адрес) или да му занеса на срещата.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
batececo написа:Защо не си вземеш едно от онези миниатюрни газови котлончета (колкото буркан от компот, заедно с "бутилката")? И без това каот правиш чая трябва да си спрял на място...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
jtt_sl написа:Слагай котлон за греяна ракия и скара за кебапчетата...мани го чаяlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Бързовар в колата - въможно ли е и от къде?
vital написа:Хвана ме грипа и вече цяла седмица съм много зле. По цял ден съм в колата, парното е нон стоп на четири, наливам се с всякакви чайове, обаче ми писна да спирам през половин час да си търся топла вода. Та на въпроса: Срещали ли сте бързовар за запалка в колата(на мойта пише 120W макс) или някаква друга подобна джаджа. Имаше преди време реклама на нескафе и "героя" си топлеше водата в нещо като бързовар.Пробвал съм с три различни термоса, даже ги държах в жабката(има възможност за топлене, но се оказа много слаба). Пробвах и с юсб плотче, което ти топли чашата, но е много неудобно и трябва да пазя лаптопа да не "литне".Мерси предварително.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Бързовар в колата - въможно ли е и от къде?
За греяната ракия може, ама след месец и никога в мойта колаEsper написа:Мдаа... Идеята с термочашата предполагам накрая логично ще завърши с търсенето и на такова устройство за десктопа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар