http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=204240 ...... а после що били скапани колите от италия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италиански коли за вторични суровини продавани в България
Collapse
X
-
Очевидно има и още нещо. Нямам много информация, но съм чувал, че на запад (явно и в Италия) има държавни програми за сменяне на автопарка. Примерно дотират се скрападжиите - разбирай дават им се пари, за да изкупуват старите коли на висока цена. Засегнати са и застрахователите, разбира се, ако става въпрос за катастрофирали (примерно средно) коли, които се бракуват, защото ремонта им там струва много скъпо.По този начин, хората си бракуват дори абсолютно изправни коли за скрап, а след това с получените пари и на изплащане си вземат нова кола.Очевидно изкупвачите обаче са се полакомили хем да вземат парите на държавата, хем да продадат колата още веднъж на печалба. Което както и да го погледнеш си е престъпление. Излиза, че колите втора употреба са толкова евтини на запад, защото част от цената се плаща от правителството. (разбира се от данъците на същите италианци )Ясно е и защо журналистите го третират като сензация. Малко преиграват с екологията обаче - очевидно е, че става въпрос за коли в доста добро състояние.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Важното е, че когато ги купуваме, са "без забележки" .А сериозно по темата - и от първи собственик да я купиш, и от автоморга, и от лизингова къща, в общи линии все за едни и същи таралясници става дума. Колите "нов внос" като правило са тотално занемарени, а не рядко и със сериозни скрити дефекти. После даваме луди пари, за да им дадем втори живот. И успяваме в интерес на истината.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
така може и да ме линчувате и да кажете да бе да само ти взимаш хубавите ама да ви кажа от повечето познати на баща ми и мойте всички докарват боклуците на Австрия и Италия виждъл съм много такива коли който на истина са били от морга и най-лошото е че после се продава като много запазена и лачена Прави ми впечатление и че няма кола която да е на повече от 150000 км а много добре знаем че спецялно италянките няма такава която да е под 200 000 , има си и коли на малко км-ри ама са си рядкост аз например избягвам да взимам коли на много километри и най мразя като някой ми каже че тя и мойта е на 150000 се си мисля че и за мойто пунто 150000 неса много а повечето в мобилето и по обявите са под 100 000 което си е доста съмнително за кола на 7-8 години.Ако съм обидил някой моля да ме извинява но това си е мойто мнениеFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
ikov_Vr написа:....Прави ми впечатление и че няма кола която да е на повече от 150000 км а много добре знаем че спецялно италянките няма такава която да е под 200 000 , има си и коли на малко км-ри ама са си рядкост аз например избягвам да взимам коли на много километри и най мразя като някой ми каже че тя и мойта е на 150000 се си мисля че и за мойто пунто 150000 неса много а повечето в мобилето и по обявите са под 100 000 което си е доста съмнително за кола на 7-8 години.Ако съм обидил някой моля да ме извинява но това си е мойто мнениеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар