Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Транзитни номера, как става фокуса, на каква цена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Транзитни номера, как става фокуса, на каква цена?

Здравейте :D При покупка на кола от друг град, например както е моя случай: по лична карта и шоф. книжка се водя в Стара Загора, но живея в София. При покупка на кола от София или да речем дори от Дупница как да си я закарам до Стара Загора? Да предположим че преди това я обслужа в сервиз и т.н... Притеснява ме със сините човечета как да се разправям. Като гледам повечето коли нямат транзитни номера (не искам кола, карана в БГ).Как мога да се сдобия с транзитни номера и каква е цената на това удоволствие? Някой скоро да се е сблъсквал с подобен проблем?И още нещо: с транзитните номера правят ли каско (в случай че не мога да пътувам същия ден до КАТ Стара Загора) или остава платения паркинг като единствена алтернатива?

В КАТ Ловеч транзитните номера струват 30лв, предполагам че навсякъде са толкова. Можеш да си ги вземеш от КАТ в града от който купуваш кола. Каско на транзитни номера не се прави. А ако мислиш да караш без номера си приготви да оставяш по 50лв и не е сигурно че ще мине номера. Могат да ти вземат книжката.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Единственият ти вариант е да си вземеш временни номера които струват трийсетина лева. Взимаш ги от съответния КАТ. Моята я взех от Дупница и номерата бяха издадени от КАТ Кюстендил. Следващото нещо е да си направиш Гражданска отговорност и НЕ ЗАБРАВЯЙ ВИНЕТКА нарочно го подчертавам. Всичко това ти е достатъчно за да придвижваш колата из цялата страна в рамките на 1 месец. За каското също нямаш проблеми защото там се вписват номерата на рамата и двигателя което е пре достатъчно за идентифицирането на колата. По принцип номерата и гражданската (за един месец ) ги правят от авто къщите. Но може и да не е на всякъде. Не си и помисляй да пътуваш без номера защото ще ти отрежат главата до кръста.
      Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
      2000г.
      Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Абе не трябва да се дават пари за тези номера. Това си е жив рекет - използваш ги няколко дни и би трябвало цената им да е символична. Аз си докарах палиото от Пловдив без транзитни номера. Една кола караше пред мен, а аз плътно зад нея, така че мен катаджиите можеха да ме видят, че съм без номера чак след като ги отмина. Карахме бавно, за да не ни спрат за нещо. И успешно я докарах до Пазарджик.Наскоро така познат си докара кола от София. Рисковано е, но ... сиромах човек - жив дявол.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
        X