Искам да изкажа възмущението си от една ситуация. Лошото е, че се случи с автомобил ФИАТ. Дано да не е някой от форума, защото, нямам думи. То си беше за него де. Та ситуацията е следната. Прибирам се аз от приятелката, и забелязвам полицаи застанали в едно уширение и спират коли. Продължавам си надолу към блока. След около 100-200 метра надолу забелязвам автомобил ФИАТ БРАВО, който се движи по посока на полицаите. Виждам, че пича не си е пуснал фаровете и му правя сигнал с ръка да го поцетя да си ги пусне, още повече нагоре има полицаи които ще го спрат 100% понеже по улицата минават малко коли и той като е с явно нарушение няма как да го изпуснат. В следващия момент се изумих. Оня от вътре ми показа среден пръст и така ме нахрани, че задните ми части ме засърбяха. Едва ли не ми извика "абе къв си ти ще ми даваш наклон на оная работа". Подмина ме, и нарочно се обърнах да видя дали ще го спрат. Така и стана. Спряха го. Дали е почерпил или са му писали акт не знам. Прибрах се. Обаче се чудя аз. Що за народ сме. Ти му казваш да му направиш добро (без значение дали има полиция или не) той те псува като каруцар. Нямам думи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Що за народ сме ние !?!?
Collapse
X
-
Разглезих се аз с тази Италиянка, ич не барам фаровете, качвам се и тръгвам и ако мацката се е повозила преди мен си карам без фарове и това е.Иначе колегата е направил грешка, на мен също ми е се е случвало, както си карам плеееес едни яки фарове и се чудя на къде да карам. Шашава работа вместо вежди да изпишеш получаваш ругатни. Лека вечер!
Коментар
-
Re: Що за народ сме ние !?!?
Ако ми правиш и на мене знаци с ръка докато се разминаваме...и от мен ше получиш същото... Тъпо е две срещуположно движещисе коли да си комуникират с ръце...ако му беше присветкал (единственото предупреждение за милиция) щеше първо да погледне дали си е сложил колана и второ - фаровете.
Коментар
-
Аз бях пеша. Не съм го написал в пост-а си, обаче се прибирах пеша. И му направих сигнал с ръка. (Сигнала представляваше .. със свита в юмрук ръка и после си изпъвам пръстите. на всеки ще му стане ясно че са присветкване става дума.Било то на мигач, фарове и т.н. Обаче отсечката е права, мигач няма за къде да се пуска, следователно остават фаровете). 100% ме разбра, че за тях става дума, обаче сигурно реши че "много са станали началниците по улицата" и ме сложи на оная си работа. Абе не съм злопаметен ама ще се радвам ако са му написали АКТ. Защото с 20 лв няма да му дойде акъла, а с акт-а са малко повече и ще повиси на опашките.
Коментар
-
Явор Митев
че го има проблема с гъзетата и фаровете, има го, но напоследък забелязвам нещо много по-изродско, откачено и идиотско....забелязват се изроди, които карат без фарове в мъгла, че и вечер по тъмниците. Снощи на крайезерният път до Варна щях да се натреса в един, дето заби зверски кучки пред мен с поне 80-90 км/ч и изведнъж сви в ляво. Докат се осъзная, пред мен се оказа опел кадет без абсолютно никакви светлини отзад, а в последствие забелязах, че и отпред беше така. Тежко и горко на някой, който реши да задминава и се окаже пред него....изроди всякакви и навсякъде....Навремето когато карането на фарове в светлата част на деня се наказваше с акт, гъзетата ги включваха...., а сега, когато това е задължително, може би е проява на супер гъзарщина, да не ги използваш.....
Коментар
-
Те да бяха 1 и 2ма... Те да бяха само фаровете проблемът... Ами мигачите??? Те са някаква отживелица, те направо са излишни. Нали всеки знае накъде ще завива, за какво му е мигач? Прибирам се в петък от София и пътувах по тъмно. 3 уникални случая за 50км разстояние!1. Бяла пазарджишка Лада кара в аварийна лента с около 50-60км/ч с изгорял фар и габарит отзад. До мен отляво се доближава кола, която ме изпреварва. Ладата решава да се включи в движението с тази скорост БЕЗ МИГАЧ!!! Заби се пред мен селяндура! Ами ако се бях натресъл в него... щото е простак!2. Тираджия тръгва да изпреварва с мен. Още не съм излезнал пред него и той почва да ме натиска към мантинелата. За справка - български беше, не беше турски (защото всички ги плюят, а не се виждат българите как карат!). 3. Карам в лява лента (изпреварвам с 120км/ч), пред мен Пасат, кара без мигач. Минаваме около 2км така, без той да се мръдне. Отсреща кола отдясно, той кара с нейната скорост. Изпреварвам го отдясно и минавам пак пред него с левия мигач и простака селяндурски пак стои отляво! Е тва е да си яко прост!4. Стар ФВ кара без никакви светлини!+ още 979 856 случки само от последните два месеца само за 199$ в книжка с картинки от София! За поръчка на ЛС! Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Селяндури, като се престроявате в стил "пътя е мой" поне давайте шибан мигач, поне ние от простолюдието да знаеМ!- '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -
Коментар
-
BrumBrum написа:Селяндури, като се престроявате в стил "пътя е мой" поне давайте шибан мигач, поне ние от простолюдието да знаеМ!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Проблема с мигачите колега е ясен ЗАЩО ДА ГИ ТЪРКАМЕ на мене ми е омръзнало от такива без мигачи аз даже свикнах в уличките около блока да го цъкам дори като няма човек зад мене или като се пристроявам поне премигвам ако случайно има някой от въпросните СТЕЛТОВЕ, за който ми се приказва. Та за СТЕЛТОВЕТЕ явно в днешно време е края на гъзарията не неговоря за оная опция стелт ( да изкл. от скорост по наклон ), а за идиощината въпреки, че е задължително да си пускаш късите забелязал съм че варненците сме будали хора всяка сутрин виждам по 10 -15 чиляка, който "не светят", а през ден ме псуват щото не съм ги видял ами извинявам се ама аз карам предимно градско рано сутрин страничните ми прозорци са мокри огледалата също дори са леко запотени (прозорците) и като започна да се престроявам нищо не виждам кажи речи мисля не съм единствен до тук добре тея дето са на къси ги виждам, колкото и да са мокри прозорците се виждат светлинките ама такива простаци няма как да ги видя, като ми застанат в мъртвата зона не ги виждам на задния прозорец обаче тариката си кара с моята скорост в лявата лента стои на задния ми калник и се крие е как да го видя. Немога да го разбера това тея фарове се пускат неслучайно, а не за гъзарията поне ако не са къси да са габарити м*м* му няма да коментирам и колко фиати виждам всеки ден без фарове е разбирам някой с извинение немски боклук защото те могат да ги забравят и от там проблеми ама колегите дето като изкл. двигателя изгасват фаровете не виждам смисъл да не пускаш. И другото е, че няма как да му кажеш на идиота да си ги пусне защото както колегата е постнал по - нагоре започват едни ракомахания псувни все едно си му минал с ключ по вратата. Е поне ми олекна.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар