Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Що за народ сме ние !?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...мен пък ме дразнят кретените с мигачи , които смятат , че щом са дали мигач и всичко е наред...без да зачитат факта , че вече си започнал да ги изпреварваш! Ненормална държава - да я закриваме вече...1300 години стигат!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

коцев написа:
      KrAs написа:
      . И другото е, че няма как да му кажеш на селянина да си ги пусне защото както колегата е постнал по - нагоре започват едни ракомахания псувни все едно си му минал с ключ по вратата. Е поне ми олекна.
      Ами аз като съм от село и аз ли спадам към селяндурите????
      Извинявай колега не съм изкал да те засегна казах, веднага си редактирам поста.
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Напоследък забелязвам и силно присъствие на БУШМЕНИ във ФИАТ. В Люлин, просто вече не искам да ги коментирам. Не знам на какво се дължи това, ама нищо чудно скоро да ни излезне име като на голфаджийте. И кретенийте ги правят млади елементи на не повече от 22-25 год. Просто за сетен път се убеждавам, че българина избива комплекси зад волана

Коментар

KrAs спокойно :D Не се обиждам. Просто да се наричат нарушителите селяни е неприемливо, защото на село можеш да бъдеш по добре посрещнат и да получиш и по добре обслужен.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            KrAs спокойно :D Не се обиждам. Просто да се наричат нарушителите селяни е неприемливо, защото на село можеш да бъдеш по добре посрещнат и да получиш и по добре обслужен.
            Абсолютно съм съгласен България винаги се е крепяла на селото.

Коментар

Аз, преди два часа, щях да се бия на светофара преди моста на Захарна фабрика, в посока Орион, заради един изключително т*п и пр*ст, ке*еш-пи*лигар, с "Пежо 306", който на предишния светофар, за да мине преди всички, мина през насрещното с минимум 60км/ч. и ако не го бях видял в огледалата, преди да се шмугне между мен и насрещно идващите, щяхме да станем на кайма На светофара на Захарна фабрика спрях до него и го запсувах без изобщо да ми пука, че светна зелено вече, а тоя даже ми отговаря "до кога ще ви чакам на светофара.... не ми викай така.... ти ли ше ми кажеш......" Така се нервирах, че ако не беше светнало зелено, не знам какво щеше да му се случи А той, горкия, с една детска физиономия, един тъп и празен поглед, хилка и половина.... и тръгнал да се състезава в задръстването.... ако бях слезнал щях да го смажа от бой

Коментар

За съжаление и аз се нагледах на малоумници. Сега се връщам от В. Търново. Празнувахме малко, но пътя на връщане беше пълен отврат. Мъгли, дъждове , мазало. И КОМПЛЕКСАРИ си избиваха комплексите по улиците. Мъглата е с видимост под 50 м, оня се напъва да изпреварва в насрещното и в завои. Цяло чудо че нямаше птп. А върха на кретенията беше един автобус на Биомет. При Плътна колона и разстояние между колите не повече от 3-4 метра, малоумника изпреварваше в насрещното, в мъглата, на хлъзгавия път. И то не какво и да е изпреварване. Тръгва да изпреварва. Появява се кола и той почва да се връща в собствената си лента и изтласква движещите си се в лентата автомобили в банкета. И ги принуждава да набиват спирачки и да създават предпоставки за птп с другите движещи се зад тях поради това, че пътя беше хлъзгав. И това се повтаряше с всяка изпреварвана от автобуса кола. Как па не се намери един в автобуса да се развика. Всеки се спотайва като мижитурка. Нали са на високо. Тяхната безопасност уж е гарантирана от МПС-то. Въпреки, че ако се изпремета и автобуса в дерето и те нямат особени шансове. Ама като стане белята, някой друг ни е виновен. Като се почне от лошите атмосверни условия, мине се през пътищата и прилежащите маркировки и знаци и се завърши с КАТ и президента

Коментар

И пак си задавам въпроса, ЩО ЗА НАРОД ИМА ПО УЛИЦИТЕ !?!?!? http://vbox7.com/play:e3483c03На този елемент трябва доживот да му забранят да се пробва да изкара книжка .

Коментар

////Punto//// написа:
                    За съжаление и аз се нагледах на малоумници. Сега се връщам от В. Търново. Празнувахме малко, но пътя на връщане беше пълен отврат. Мъгли, дъждове , мазало. И КОМПЛЕКСАРИ си избиваха комплексите по улиците. Мъглата е с видимост под 50 м, оня се напъва да изпреварва в насрещното и в завои. Цяло чудо че нямаше птп. А върха на кретенията беше един автобус на Биомет. При Плътна колона и разстояние между колите не повече от 3-4 метра, малоумника изпреварваше в насрещното, в мъглата, на хлъзгавия път. И то не какво и да е изпреварване. Тръгва да изпреварва. Появява се кола и той почва да се връща в собствената си лента и изтласква движещите си се в лентата автомобили в банкета. И ги принуждава да набиват спирачки и да създават предпоставки за птп с другите движещи се зад тях поради това, че пътя беше хлъзгав. И това се повтаряше с всяка изпреварвана от автобуса кола. Как па не се намери един в автобуса да се развика. Всеки се спотайва като мижитурка. Нали са на високо. Тяхната безопасност уж е гарантирана от МПС-то. Въпреки, че ако се изпремета и автобуса в дерето и те нямат особени шансове. Ама като стане белята, някой друг ни е виновен. Като се почне от лошите атмосверни условия, мине се през пътищата и прилежащите маркировки и знаци и се завърши с КАТ и президента
                    Защо не се обади в КАТ да му праснат един акт?Пак ще дам за пример Германия,ама тук е така.правиш нарушение,някой те вижда,обажда се и ти лепят акта.а върви прави нарушения,пък ако че няма полицай!
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Kачвам се на едно такси. През целия път тоя кретен нито веднъж не даде мигач. Накрая го питах защо, отговора беше: "ами да не ми се поарчи". Без думи, просто. Олигофрен. Като зачекнахме темата що за идиоти сме, искам да спомена нещо, което ме вбесява; не знам как е в София, но тук на село (Благоевград), ако има 2 места за паркиране, задължително се паркира така, че да се заемат и двете , но само от една кола. Разправям на поредния кретен, който ме вижда, че го чакам да намести таратайката си, да мръдне още метър, а оня ми вика "Що", ами щото си кух, бе дървеняк, аз къде да паркирам!? Оглежда се важно, важно и ако прецени, че мога да му сменя физиономията мръдва малко, ако е "баровец" не ти обръща внимание. "Селска чест", колко прав е бил Маскани
                      Fiat Marea 1.8i 16V
                      Fiat Tipo 1.4i 8V
                      Fiat Punto 1.6i 8V
                      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Аз мисля, че тази тема може да стане една от най-дългите във форума, защото истината е, че простотията по пътищата няма край На ден минавам минимум по 60км. из софийските улици - е, няма ден да няма по няколко простотии от още по-пр..... шофьори. То не са мигачи, не са засичания, не са гъзарски изпълнения, псувни и там целия репертоар, за който може да се сетите. Страшното е и друго, че когато проявиш толератност към някой, а той се окаже кисел гъзар, после той ти го нач...... без и да се замисли. Не отричам, че все по-често забелязвам хора, които знаят как да се движат нормално по пътищата, съобразено с пътната обстановка и возилото, в което са се качили, но за огромно съжаление те са все още мнооооого малко. Постоянно ме изумява ме факта, за който споменаха колегите по-горе - явно за да се отлечават от "простолюдието", което спазва правилата, киселяците стават все по-изобретателни и не спират да си мислят, че са хванали господ за ......... и са безсмъртни и неуязвими. И един апел, ако може към всички, които не са натрупали достатъчно опит в шофирането и не усещат добре колата, в която са се качили - моля Ви, мислете какво правите, когато сте на пътя!!! И не подценявайте факта, че колкото по-малко знае човек, толкова по-смел и безрасъден е, а именно безрасъдство това не бива да си позволява никой на пътя!Хайде лек и безавариен на всички, че още усещам слабост в коленете от случката сутринта, именно с едно такова младо и зелено леке.
                        Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

dudulia написа:
                          ////Punto//// написа:
                          Защо не се обади в КАТ да му праснат един акт?Пак ще дам за пример Германия,ама тук е така.правиш нарушение,някой те вижда,обажда се и ти лепят акта.а върви прави нарушения,пък ако че няма полицай!
                          .....един ли бе да го опишеш ...

Коментар

Working...
                          X