Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фирма за продажба и монтаж на климатици в град Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Градски, ти ще кажеш Аз лично мнение за Фагор нямам, но виж - Линеата искам да я видя на живо, ако може???
    ....за Линеата проблем няма, обаче за климатика още нищо не мога да кажа, щото виси в коридора и утре ще идват да го слагат

Коментар

Е, поне няма да чакаш, както направих аз преди време - купувам го и най-рано монтажа след 2 седмици А Линеата... ммм хубавица, хем ще кажеш какви са вариантите за покупка...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Сега на вицове ли да вярвам или на мене си? Имам доста продадени мидеи тази година и еда 3 дефекта това че някой не му работи или бучи не е проблема в климатика ами в монтажа и сервизирането. Посочил съм конкретен модел за който гарантирам че е тих работи и топли добре.А този Фагор е Мидея с друг мадпис.
        Обичам си работата.

Коментар

Купи си Самсунг..аз съм доволен
          Fiat Brava 1.4 12V '98
          Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Имам самсунг - боклуци са. Не са за нашият климат. Всичко, което не е проектирано за конкретни климатични условия е само разход.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Авео написа:
              ...а какво ще кажете за това:http://www.intermarket.bg/product_de...8139вчера го купих за спалнята-18 кв.м. стая.
              Имам хладилник с тази марка.Много съм доволен,но е с 2 компресора данфос.Как ще е с компресор Шарп не знам.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

jenshen73 написа:
                Имам самсунг - боклуци са. Не са за нашият климат. Всичко, което не е проектирано за конкретни климатични условия е само разход.
                Е какво не им харесваш на Самсунг...нали ми изстудява лятото и ми грее зимата....какво повече ...нито харчи мн ток нито е шумен, има си глезотийки..инвертор е, красив на външен вид за интериора. Зимата старта му е добър...Отношението цена/ефективност е приемливо за този клас който аз съм си избрал. Човек търси винаги компромис между качество и цена..... Няма такъв филм евтино и хубаво......
                Fiat Brava 1.4 12V '98
                Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Истина е че Самсунг се скапават и дори може да прочетеш тук http://forum.setcom.bg/index.php/board,60.0.html и тук http://www.tehcomservis.com/forum/forums.php?forum=2
                  Обичам си работата.

Коментар

Всеки си хваля неговата марка... Само в едно сте прави - ДАИКИН наистина е най-доброто. Почти всички останали марки, включително и най-марковите се правят в Китай.Разликата между климатик за 1500 лева и такъв за 800 не е много голяма. В къщи имам едно NEO, което даже не се знае кой го произвежда - ми работи вече 5-та година, като след втората година го местихме от Сливен в Ямбол. Досега не е показал никакви проблеми.В офиса има 2 -единият е някакъв CoolStar, другият е Мидея - ми Мидеята работи перфектно втора зима. Coolstar-а вече е на повече от 5 години, сега не работи много добре, но пък и от доста време май не му е правена профилактика...Доколкото разбирам, standox_ ще слага климатика в Пловдив - в студентска квартира, ако не се лъжа. Ако е така - не се хвърляй на скъп модел, щото няма да си върнеш парите...Осака не е лошо решение, стига да е правилно подбран. Естествено, че почти винаги по-скъпото е по-добро, но не винаги най-доброто е най-подходящо.

Коментар

Не е точно студентска квартира! Лично жилище имам в Пловдив Но се ползва като квартира! Много малко се живее там!
                      Lancia Lybra 2,4JTD '03
                      Фиат Браво 1.9TD75 '97
                      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Working...
                      X