Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фирма за продажба и монтаж на климатици в град Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фирма за продажба и монтаж на климатици в град Пловдив

Колеги налага ми се да купя климатик за Пловдив! Интересува ме добра фирма за климатици! Ако е Осака още по-добре! За Стара Загора съм запознат, но Пловдив не Мерси предварително за отговорите.П.П.: Ако дадете предложение за добър климатик също няма да се разсърдя
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Re: Фирма за продажба и монтаж на климатици в град Пловдив

standox_ написа:
    Колеги налага ми се да купя климатик за Пловдив! Интересува ме добра фирма за климатици! Ако е Осака още по-добре! За Стара Загора съм запознат, но Пловдив не Мерси предварително за отговорите.П.П.: Ако дадете предложение за добър климатик също няма да се разсърдя
    ами тогава отиваш във представителството на осака и си купуваш :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Mitsubishihttp://www.climacom.com/dillar.phpPanasonic, FujitsuИначе вчера бях в Практикер (София обаче) и там продаваха Osaka.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Да в Деком има Мицубиши, Фуджицу и Панасоник, от тези трите първите два са най-хубави, а от Осаката всички са по-хубави само, че тук идва и разликата в цената - тея трите са в границите от 1400-1800 за 12-ка примерно, а Осака можеш да вземеш и под 1000 лева но аз бих предпочел Мицубиши или Фуджицу поне да знам за кво съм си дал парите.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ако на са ти проблем парите , вземай Дайкин. Дават го с най-голямо КПД. Аз съм такъв 18-ка. Изключително безшумен, за икономичен ще пиша след 3-4 месеца.Фуджицу също е много добро решение.
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Daikin e Rolls Royce :D а за колегата търсещ Осака - преориентирай сеСлави ти даде добър съвет
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Едно ще ти препоръчам - не вземай LG. С такъв съм и така му пукат пантите и пластмасите че не е истина.

Коментар

Daikin - съседката сложи 3 броя, инвертори - външните им тела така шумят, че могат да съборят панелния ни блок. За най-добро КПД - малко се съмнявам, но може.Osaka - не са марка, нямат нищо общо с Япония, но са преизчислени за нашите климатични условия и работят сравнително поносимо. Не са икономични.Митсубиши - най-доброто на пазара, но на каква цена? Панасоник - също така добри, един от малйзиските им модели е №1 по COP фактор а имат модели, които са с марка National на 110 волта - ей тези си струват всеки лев. КПД за тях е нещо, което ние не умеем да смятаме.Fujitsu - също така добри Нямам обаче лични наблюдения.Моят избор за у дома - NATIONAL Inverter, а за офиса - National конвенционален.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Понеже това работя мога да ти препоръчам да си купиш Мидея модел MSF6-12AR нискотемпературен изключитено добра машина тих е и топли много сервизирането му не е проблем. Забрави за осака LG Samsung Crown и климите втора употреба за да нямаш грижи.
                  Обичам си работата.

Коментар

Стига бе Валио ти ме уби с тая Мидеа, тва е всичко друго но не и климатик, тва е луксозен вентилатор, казвам тези думи въз основа на наблюдението ми над два такива екземпляра, е извиняваи ама при външна температура 8 градуса без мъгла и други влаги тои спира през 10 минути да рзкрежава и тва говорим за климатик 32 или 36тица чисто нов на 5 месеца е, другия 24ка пък въобще не се подава на команди от дистанционното, праи си квот си иска, а задухали топло О чудо радваме му се точно 10 минути след тва спира и няма тръгване повече. Не знам такъв ни бил късмета на работата с тея мидеи, мои добър приятел в този бизнес също много ми ги хвали и тои имал 2 в тях и бил много доволен, ама аз как да си взема Мидея като всеки ден се сблъсквам с техните магарий. А за ЛГ тва чудо вече 4-та година не му се напукаха тея пластмаси, ебати дървото особено на отопление пука та се къса ша кажеш че някое цигънче троши клечки за подпалки вътре, иначе работи добре. Аз в къщи съм с Фуджи Електрик инвертор от семеиството на Фуджицу, Генерал и Фуджи. верно дадох 1500 лева за него но вече втора зима работи без грешка, топли много добре и при -15 и наи хубавото му е че е много тих има режим в които трябва да си залепиш ухото на тялото за да го чуеш че прави нещо, друг голям плюс е че много малко ток гори не знам какво прави но зимата тока в къщи не надхвърля 50-60 лева (готвим на газ 2ма човека)пускам го Ноември и го спирам Март само през деня го намалям на 20 градуса, лятото без клима плащам 25-30 лева значи тои гори по 30 лева на месец.
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Слави, прав си. Мидеата се оказа поредния кьорфишек разнообразил иначе блатясалото ни от OSAKA море. Бургаската фирма обаче вече си взе поука и OSAKA се правят в друг китайски завод и са маааалко по-свестни. Аз лично не бих си купил нито едното, нито другото. По-скоро бих спастрил някой лев отгоре за инверторен HiSENSE ако не мога да устискам за Panasonic/Mitsubishi/Fujitsu...НО! Това е лично мое мнение.
                      Steliyan's Life!

Коментар

И в двата апартамента съм с Осака ъглова http://www.osaka.bg/ShowDetails.aspx?productID=43 !Доволен съм от тях! Но не пречи да сложа нещо друго в Пловдив! Само, че от къде да го купя! Освен Техномаркет, Технополис и Метро други магазини незнам , в който да се продават! Та ме интересуваше да ми препоръчате магазин в пловдив от където да купя! Мерси за всички мнение! Доста полезни неща научих Поздрави
                        Lancia Lybra 2,4JTD '03
                        Фиат Браво 1.9TD75 '97
                        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Мидея - в никакъв случай! По-измислена куча марка едва ли можеш да намериш - комшията на горния етаж лятото има неблагоразумието да се сдобие с такова чудо на техниката, че го кръстили и инвертор, сега не могат да го накарат да духа топло. Когато температурите паднаха под нулата, външното му тяло бръмчи, сякаш ще литне. Единият ми климатик е инверторен Осака 12-ка, отпреди 4 години и мога само хубави неща да кажа за него - работил е и при най-върлия студ от -22 градуса. Единственият му недостатък е, че на всеки час спира да размразява, има-няма защо, спира, обаче процедурата приключва за 5 минути и пак е в играта. През тези 5 минути външното му тяло е малко шумно. Вътрешното му тяло е достатъчно безшумно, че да не ми пречи нощем да спя. Другият ми климатик е поставен на тежки северни условия и е малайзийски инверторен Панасоник 12-ка. Той спира да размразява, само когато външното му тяло се заскрежи, а това при температури под нулата става рядко. В началото, докато постигне зададената температура (и двата климатика съм ги сложил на 23 градуса), вътрешното му тяло е дори по-шумно от Осака-та, но после утихва и не се чува. Мой приятел има инверторен Дженерал 14-ка, но за 2700 лева бих си купил още един Панасоник и ще си свиркам. Това е от мен - успех в избора!
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

...а какво ще кажете за това:http://www.intermarket.bg/product_de...8139вчера го купих за спалнята-18 кв.м. стая.

Коментар

Градски, ти ще кажеш Аз лично мнение за Фагор нямам, но виж - Линеата искам да я видя на живо, ако може???
                              Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                              X