както се досещате - иде реч за рекламата на водка "Бяла мечка"...та ми се ще да пусна една анкетка харесва ли ви задника на Камелия...някой пил ли е вече от тази водка...п.п. да ви отговоря първо аз - направо съм разочарован от задника на Камелия... нещо мноо окльощавяла... виж предната броня добре са я докарали пластичните хирурзи... водка пия рядко, а когато пия - смесвам с портокалов сок...п.п.п.п. спам, спам, спам....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ей това чукане чаках...
Collapse
X
-
На мен пък ми харесва, има още какво да се иска, ама айде да не ставаме прекалено строги, хубаво си е дупето. Не съм очаквал на жена да и хареса на моята жена също не и харесва ама кво ли разбирате вие от дупетаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
maiska
donnna написа:Не съм очаквал на жена да и хареса
Коментар
-
bubachko
хихихихихи Ние пък със жената го преживяхме, да пуснат рекламата, докато се гушкаме "след ..." да пуснат рекламата....... Махлииииии голям смях падна....... А мен лично повече ме радват ескимосите
Коментар
-
donnna написа:Не съм очаквал на жена да и харесаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
пие се бре и само се пие и аз го пием, ама точно па водка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 абе който си има хубава домашна ракия е претенциозен"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар