Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сайт на "македонски"..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сайт на "македонски"..

http://www.automobilesk.com.mk/punto/?_blank - сайта е на македонски, докато на български няма. Малко ми е странна тази работа....
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

ще преведа за всички: на главната страница, горе - четвъртата дума: Сигурност, означава сигурност, а петата - Конфигуратор за бои, означава конфигуратор за бои.

Коментар

.....При нас в кварталния денонощен магазин персонала през нощта са все македонци , а няма и кой да ми превежда, като пазарувам, направо съм се видял в чудо
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Баш си е убав саjтот, незнам на што му се чудите?Го напишале лyг’ето на нашски jазик, за да можаат и тие од Западниот дел на Бугариjа да си купат и возат вистински FIAT. Доста со тие jугословенски копиjа... (Сега модераторите да не кажат, че не съм писал на Български... според официалната българска позиция, това си е регионална форма на българският език, говорена в Република Македония)

Коментар

Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

абе аз съм либерален - щом искат да си му викат на това македонски език, нека си му викат, ама мъката ми е що има на тоя незначителен език, а на български няма ?!?все пак регионалната форма на българския говорена в българия е по-разпространена - би било логично сайта да е написан с тази форма
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

Момчета аз нещо не разбрах. Това македонски сайт за македонското представителство на фиат ли е? Ако е така, не виждам защо да го пишат на български, особено като знаем какви шовинисти са. Има карта къде се намират, ама не виждам да пише в кой град е.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                Момчета аз нещо не разбрах. Това македонски сайт за македонското представителство на фиат ли е? Ако е така, не виждам защо да го пишат на български, особено като знаем какви шовинисти са. Има карта къде се намират, ама не виждам да пише в кой град е.
                братле, болката ми не е че го има този сайт, а че няма български такъв, в смисъл че се чуствам назаднал дори и от макетата

Коментар

ogi28b написа:
                  ще преведа за всички: на главната страница, горе - четвъртата дума: Сигурност, означава сигурност, а петата - Конфигуратор за бои, означава конфигуратор за бои.
                  А "Задоволство при возенье" си е Удоволствие при возене?ДИЗАJН вече незнам що е...Какво ли е да си нямаш свой език!?

Коментар

Какво имате предвид, че няма български такъв сайт?http://fiat.bg/index.php?pid=37&id_model=18аа, че не е специално за пунтото.. голяма работа
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

charlie написа:
                      vsd написа:
                      братле, болката ми не е че го има този сайт, а че няма български такъв, в смисъл че се чуствам назаднал дори и от макетата
                      Е то всичко хубаво на тоя свят е македонско. Няма как да сме по-добре от тях А сайта на аутоиталия наистина прилича на македонския.
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

PASSARELLA написа:
                        Какво ли е да си нямаш свой език!?
                        Те и хАмериканците си нямат, ама не се оплакват май Ами на нас ако ни махнат буквата Хъ от хазбуката, как ши казвами "хасфалт"?

Коментар

Working...
                        X